UM. Poradíte, prosím?

barborat13
23. črc 2022

Dobry den malemu jsou 3 tydny ...od zacatku je na UM přišla jsem o mleko...v porodnici dostaval HiPP(tekute) ale po nake dobe zvracel a byl stale hladový....ted máme 4 den BEBU tekutou a zacal mit strasne bolesti briska krouti se place a ani moc mu to mlíčko nejede nesaje tak jako ze začátku...chtela bych se zeptat je moc brzy zmenit na jine po 4 dnech...zkousela jsem masaz...koupel....caj...kapky...ale nic...dekuji

izzylka
23. črc 2022

Doporučuje se počkat alespoň 14 dní, než se změní mléko... Ono chvilku trvá, než si to zažívání zvykne na nové mléko.

barborat13
autor
23. črc 2022

@izzylka jjj to jsem taky cetla ale 14 dni to asi nedamw

izzylka
23. črc 2022

@barborat13 ono se to může klidně ze dne na den změnit 🤷 když ji dáš teď jiné mléko, tak ji budes největší pravděpodobností to břicho bolet furt... A taky některé děti to bolení bříška mají, i když mléko je ok.. Kluci na to trpí víc než holky 🤷 já si se synem užila takové super 4 měsíce, než to trochu ustalo 🤷

dendamom
25. črc 2022

@barborat13 my jsme vyzkouseli hodne um, pak nam sedla Beba Sensitive, ktera je na problemova briska a opravdu jsem videla nejake zlepseni. Ale stolice byla zelena, ridka, prohnalo ho to vzdycky behem krmeni. Nejak jsem to brala s rezervou, zelena stolice kvuli zelezu atd.. Ale bylo to tak porad, a tak jsem zkusila jeste Kendamil. Stolice se zmenila a zdala se byt v poradku, dokonce i problemy s briskem se zlepsily! Ovsem nevim, jestli to nebyla souhra vymeny mleka a zacinajici 4.mesic. Opravdu ty prvni 3 mesice jsou asi nehorsi pro ty koho trapi brisko. Davali jsme kapicky Espumisan pred kazdym krmenim, a kdyz bylo nejhur sirupek Balonix. Vyzkouseli jsme vsechny mozne kapky, masaze, mleka.. Nejvic se mi osvedcily tyto dvoje kapky, ale jinak opravdu cas cas cas..
Mozna jeste, pokud vam vypije aspon trosku cajiku, zkuste nejprve ve vrouci vode vylouhovat treba 3-4 kminy, a pak dejte caj, kminy pak vyhodte a zkuste dat napit. Pokud ma prdiky, taky to aspon trochu pomuze.
Neni to moc uklidnujici i ja tady hledala pomoc a utechu a nemuzu ted nic jineho, nez souhlasit s temi, kteri mi psali, ze to chce cas..
jak se detatko zacne samo trochu vice hybat, to urcite taky udela hodne. Preji pevne nervy a bude lip! 🍀

ekou
25. črc 2022

@barborat13 my cca za 2 tydny zmenili 3 UM, jedna tvrdila brisko - druha bobsovi nechutnala a tim padem vubec nejedla az 3.UM klapla a vitez byl Sunar