Ahojky,maminky mám dotaz.Malému poslední dobou přestává chutnat normální Nutrilon od 10.měsíce,musím ho doslova krmit lžičkou a v mléce má třeba rozmáčené piškoty..Moje mamka malému koupila Nutrilon 3. vanilka,bohužel ten je od 12.měsíců,řekla jsem jí jen že Domča pije číslo 3.,což je i od 10m a asi si nevšimla.Teď nám to tu leží a napadlo mně,že to by mohlo malému zachutnat.Přece jen už je větší,myslíte,že bych mu to už mohla dát??Nebo raději opravdu počkat?Nerada bych mu ublížila.Díky
Co zkusit jinou značku od 10. měsíců? Hodně chválí Sunar. U nás taky jede nutrilon a taky jsem měla období, kdy ho malý nechtěl, ale to bylo jen pár dnů.....
My jsme na Nutrilonu od 2.měsíce a ze Sunaru právě zvracel.Nevím,jak teď,ale nechci ty značky moc střídat,pak mívá občas bolení bříška.Doktorka mi říkala,že může přijít období,kdy bude mléko odmítat.
Taky myslím,že by mu to nemělo nějak uškodit,přece jen u 6.měsíčního bych si to neriskla,ale teď když papá už pestřejší starvu a jogurty atd.,tak by snad mohl.
@dadka2 :Mně už to nechce skoro 10 dní.
Já v tom nevidím problém,nebude tam zase takový rozdíl ve složení,navíc není už jen na mlíku,ale jí i normální jídlo.Klidně vyzkoušej 😉
Tak jo,díky za odpovědi 🙂 Zkusíme 😀
TAk to bych do toho taky šla, lepší nějaké mléko, než žádné, ne? A takový rozdíl už to taky nebude.
hele,já myslím,že to je v pohodě,složení až tak moc jiné není,jen nepatrné,takže bych do toho šla 😉
určitě, je to i o váze prcka, některý děti v deseti měsícíhc jsou jak děti rok a půl...můžeš mu ho dát třeba postupně, nejdřív jen jednou denně, pak víckrát. ale měsíc opravdu v roce nehraje roli, už není výhradně na mléku, je to jen jedna ze složek....
Já malýmu taky v 11.měs dala sunar od 12.měs a v pohodě, vlastně ten od 10. m jsem mu dala už na 9.m...
Tak jsme zkusili a v pohodě.Jel po něm,jak po divy.Ta vanilka tomu dodala jinou chuť.Dala jsem mu míň,aby mu to neudělalo nějaký nepořádek v bříšku a v pořádku 🙂
@nicki_minaj je to jen mesic... ja bych to zkusila. 😉 myslim že mu to ublížit nemuže!