Maminky 🥺 jsem marná 🥺
Z hippu po týdnu jsme přešly na Nutrilon ale mala zvrací a tlačí a nejde ji to...mame ho 2 den můžu přejít na Bebu dneska ? 😞 Ksem marná... 🥺🥺
Zkus dát heřmánkový čaj nebo ráno na lačno teplou vodu. Ještě se dá dát easylax, popř. rektární rurku. Dáváš probiotika?
@martinau5
hlavne musi dat diteti cas,aby si vubec na nove UM zvyklo.
@martinau5 dáváme biogaia..Dneska jsem dala 2 lžičky kminoveho odvaru ... A dáme zpět esoumisan... 😢 Ale už nevím.. Horší je to tlačení a křeče co princezna má
Někdy to může způsobit i ta BioGaia. Měli jsme to tak.
Pokud se nemůže vyprázdnit, nechte ji se snažit a přinejhorším rourka. ) používala se u nas asi měsíc, než se našlo vhodný mlíko.) a třeba čaje nepomohly vůbec.
@pampeliska1313 rourku používáme...Ale abych malý neublížila... 🤯 Aby si na to pak nezvykla....
Neznám nikoho komu by si na to dítě zvyklo. Hlavně ji nechte se snažit. Nechávala jsem syna třeba celej den tlačit a teprve když to pak neslo a vážně tlačil a snažil se, na noc jsem použila rourku.
Proc jste presla z hipu na nutrilon?
@dyechampion ucpávalo ji to .A stejný křik jako u nutrilonu
Hele jako neměla by si, ale ja třeba Kendamil po čtyřech dnech vyhodila z okna 🙂.
Nezvykne si na rourku, toho bych se nebála.
Vydrž ať jí neuděláš ještě větší problémy, během tak krátké chvíle mi přijde 3 mléko + MM dost zátěž na žaludek. Co koupit nějaký gel ( mám Pupík ) a pravidelně masírovat bříško, zkusit nahřát, třeba jí to trošku uleví.
Jestli zvraci, tak na nic nečekejte 🙂
Nás betonovala i beba. Doporučuji Kendamil anticolic, je proti kolikam a zacpam. Dobre chutná, nesmrdi a nebolí tak bříško. Hlavně cca po týdnu kakani bez problému 😇
Ja používala rourku denně do 3 měsíců cca od 3 týdnu a malý kaka sám. Taky jsem měla velký strach a v pohodě 🙂🙂🙂 neposlouchat zbytečne straseni mamek, co tvrdí opak. Raději pomoct miminku 🤞🏻
Chápu, jak Vám je. Byl to nás denní chleba a byla jsem zoufala 🙄 zkuste ten Kendamil, doporučila mi ho tady paní a nedám dopustit.
Hlavně nebyl vůbec k dostání v ČR, takže zřejmě funguje více lidem, když nebyl k mání 👏
@n_ikola A jaky ? Ten anticolic?
Jojo
Ne,nema se prechazet na nove mliko driv nez po 14 dnech