UM. Můžu přejít na jiné?

2. lis 2021

Maminky 🥺 jsem marná 🥺
Z hippu po týdnu jsme přešly na Nutrilon ale mala zvrací a tlačí a nejde ji to...mame ho 2 den můžu přejít na Bebu dneska ? 😞 Ksem marná... 🥺🥺

zelenaesmolda
2. lis 2021

Ne,nema se prechazet na nove mliko driv nez po 14 dnech

martinau5
2. lis 2021

Zkus dát heřmánkový čaj nebo ráno na lačno teplou vodu. Ještě se dá dát easylax, popř. rektární rurku. Dáváš probiotika?

zelenaesmolda
2. lis 2021

@martinau5
hlavne musi dat diteti cas,aby si vubec na nove UM zvyklo.

autor
2. lis 2021

@martinau5 dáváme biogaia..Dneska jsem dala 2 lžičky kminoveho odvaru ... A dáme zpět esoumisan... 😢 Ale už nevím.. Horší je to tlačení a křeče co princezna má

evap1
2. lis 2021

Někdy to může způsobit i ta BioGaia. Měli jsme to tak.

pampeliska1313
2. lis 2021

Pokud se nemůže vyprázdnit, nechte ji se snažit a přinejhorším rourka. ) používala se u nas asi měsíc, než se našlo vhodný mlíko.) a třeba čaje nepomohly vůbec.

autor
2. lis 2021

@pampeliska1313 rourku používáme...Ale abych malý neublížila... 🤯 Aby si na to pak nezvykla....

pampeliska1313
2. lis 2021

Neznám nikoho komu by si na to dítě zvyklo. Hlavně ji nechte se snažit. Nechávala jsem syna třeba celej den tlačit a teprve když to pak neslo a vážně tlačil a snažil se, na noc jsem použila rourku.

dyechampion
2. lis 2021

Proc jste presla z hipu na nutrilon?

autor
2. lis 2021

@dyechampion ucpávalo ji to .A stejný křik jako u nutrilonu

tasimia
2. lis 2021

Hele jako neměla by si, ale ja třeba Kendamil po čtyřech dnech vyhodila z okna 🙂.

tasimia
2. lis 2021

Nezvykne si na rourku, toho bych se nebála.

michaela666
2. lis 2021

Vydrž ať jí neuděláš ještě větší problémy, během tak krátké chvíle mi přijde 3 mléko + MM dost zátěž na žaludek. Co koupit nějaký gel ( mám Pupík ) a pravidelně masírovat bříško, zkusit nahřát, třeba jí to trošku uleví.

n_ikola
3. lis 2021

Jestli zvraci, tak na nic nečekejte 🙂
Nás betonovala i beba. Doporučuji Kendamil anticolic, je proti kolikam a zacpam. Dobre chutná, nesmrdi a nebolí tak bříško. Hlavně cca po týdnu kakani bez problému 😇

n_ikola
3. lis 2021

Ja používala rourku denně do 3 měsíců cca od 3 týdnu a malý kaka sám. Taky jsem měla velký strach a v pohodě 🙂🙂🙂 neposlouchat zbytečne straseni mamek, co tvrdí opak. Raději pomoct miminku 🤞🏻
Chápu, jak Vám je. Byl to nás denní chleba a byla jsem zoufala 🙄 zkuste ten Kendamil, doporučila mi ho tady paní a nedám dopustit.
Hlavně nebyl vůbec k dostání v ČR, takže zřejmě funguje více lidem, když nebyl k mání 👏

autor
3. lis 2021

@n_ikola A jaky ? Ten anticolic?

n_ikola
4. lis 2021

Jojo