UM. Jak to děláte, aby nevychladlo? Jak pak ohřát?

4. led 2022

Maminky mála vypije 3m 135ml UM ..A někdy než to domlaská je to studený a nechce to ale přesto pořád má hlad..Jak to děláte aby to UM nevychladlo? Jak pak ohřát? Nebo to vylejete a uděláte nový? Děkuji

nikishkaaaa
4. led 2022

Třeba mě tady ukamenují, ale já to běžně ohřívám v mikrovlnce, bych se nedoplatila, kdybych to měla vylívat a dělat nové. Samozřejmě mluvím o mléku připraveném před pár minutama, neohřívám mléko staré 3 hodiny, nedojezené vylevam, ale pokud ještě papat chce, jen ji vadí, že to vychladlo, tak klidně dám na pár sekund ohřat do mikrovlnky 🙂

autor
4. led 2022

@nikishkaaaa Ja to tu nechtěla psát 🤣
Ale též to dělám..Protože mala hodně bryndá a než ji to utřu tak je vždy 20-40ml před koncem a je to studené 😶

hester92
4. led 2022

Ohrivacka je na to super! Ma tam funkci udrzovani teploty, takze po dopiti to tam soupnu, nastavim treba 38st a nestihne to ani vychladnout, pripadne se to dohreje samo v te vodni lazni. Za me nejlepsi investice, pripravuji si i takhle mliko na noc.

biciklissie
4. led 2022

Musím se přiznat, že už znovu neohrivam. Když mi třeba v půlce usne nebo už nechce a dokrmim za chvíli, tak to dám tak, jak mi to stojí na stole. Vůbec mu to nevadí, ani na bříško to nemá vliv. U dcery jsem to dělala stejně, to mi říkala sestřička u pediatry, ze do půl hodiny to můžu dát dopit. Ale jako jo, párkrát jsem to dohrala v mikrovlnce, když mi to přišlo echt studené. Pravidelně bych to nedělala, jednou za čas to snad nevadí. Jinak malý hrozně cinta, ale nic neutiram. Hned před krmením dávám kolem krku bryndacek nebo na několikrát složenou látkovou plenu.

hojda
4. led 2022

Vodu to termosky a udělat mléko na dvě menší dávky a nemusíš nic ohřívat.

pampeliska1313
4. led 2022

Ohrivacka a sterilizator v jednom, asi za 1000, nejlepší investice co jsem asi udelala.:D

nikivm
4. led 2022

Ja používám vřelou vodu v hrnku, jako vodní lázeň. I když dávám 200ml, je to teplé do dvou minut.