Zdravím,
máte prosím někdo aktuálně přehled které UM je bez palmoveho oleje? Sice bych zas rada kojila, ale než se “rozkojim” chtěla bych mít doma zas nějakou pojistku , ale co jsem měla u prvního Nutrilon tak tam jsem dnes vyčetla ve složení palmač. Narazila jsem na Beba a tam ho neuvádějí .... Nemáte někdo přehled? Na ceně nezáleží. Děkuji
Kendamil
Jak se píše výše, Kendamil..
Naše mléko od Goldimu, je z kozího mléka stejně jako jejich Kozí kaše. Mléko vyzkoušené nemám, ale kaše jsou (až na broskvovo - dýňovou) super.
@liza2410 jak uz tu bylo zminovano - Kendamil a Babybio my se rozhodli pro kendamil...Nastesti jsem take mela doma jedno baleni,kdyby nahodou a bohuzel porod I kojeni nedopadlo jak jsem myslela a byla jsem rada,ze mame doma dobre um. Nakonec jsem se rozkojila,ale stejne jsme davali a do ted aspon davku um davame 🙂 Mala po nem krasne pribrala a moc ji chutna 🙂 plus nemela nikdy problem s kakanim (2 kamaradky pouzivaly Bebu a jejich miminka porad mela problem se zacpou)
Ahoj, toto jsem zkoumala před čtyřmi lety. V té době bylo snad jedině v nabídce Nutrilon profutura. Neznám aktuální složení, ale v té době to byla dobrá volba, mohu doporučit 🙂
nie vsetky Nutrilony obsahuju palmovy olej mam pocit, my sme pouzivali Profuturu, kym sme presli na Allergy Care a ten ho tusim nemal.. Ak budes potrebovat nedajboze UM, tak sa na nejaky palmac mozno aj vykasles, ak tvojho dietatu mlieko nebude sediet 😀 ja by som isla tiez do Kendamilu, ale moje dieta a nejako aj vsetky deti v nasej rodine zvladaju len Nutrilony 🙊
Bez palmáče je Naše mléko od Goldimu. Je z kozího plnotučného mléka a je dobře stravitelné
@liza2410 ahoj, Kendamil 😉 velmi chutné a voňavé mlíčko, moje malá po něm krásně kadí a netrpí na prdy narozdíl od beby a hippu, co jsme měly předtím 😉