UM Babylove - jste spokojené? Jaká je cena?

selvinka
3. pro 2015

Jak jste s mlíčkem Babylove spokojené a vyhovuje vašemu dítku? Kolik je nynější cena za Babylove od narození, čili jedničku? Gramáž krabice je tuším 500g, ale neznám cenu. Díky!

keeshka
3. pro 2015

Začala jsem dávat místo Hippu v 9. měsíci a za 2 měsíce jsem nezaznamenala změnu. Dceři chutná, zasytí,... 1 a 2 jsou 600g až 3 má 500g. Nevím kolik stojí 1, ale 2 kupuju v biokvalitě (mají i nebio) za 174Kč. Ale jaká je jednička neporadím...

naho31
3. pro 2015

Jedničku jsem také neměla, kupuji nyní 3 za 130,- Syn je spokojen, přidávám kaši. 🙂

janawei
3. pro 2015

Babylove jsme dávali od začátku a jsme s ním maximálně spokojení. Já už si to nepamatuji přesně, ale myslím, že 1 stála kolem 180Kč/krabici v BIO kvalitě. Pokud bys měla možnost, v Německu to vycházelo levněji, nedávno jsem se dívala v Rakousku a bylo to zhruba nastejno, neřeším-li 10Kč za krabici.

blanitta
4. pro 2015

Tuším že nějakých 169kč za krabici. Odkrmila jsem na tomto mlíčku 3 děti a nikdy žádný problém s prdíkami atd... takže za mě spokojenost

terezka87
4. pro 2015

První jsem dceři dávala Sunar, ale malá měla koliky. Zkusila jsem Baby Love a jsem maximálně spokojená. Obyč . tě vyjde v DM na 135kč a v BIO 175 Kč