Jak jste s mlíčkem Babylove spokojené a vyhovuje vašemu dítku? Kolik je nynější cena za Babylove od narození, čili jedničku? Gramáž krabice je tuším 500g, ale neznám cenu. Díky!
Jedničku jsem také neměla, kupuji nyní 3 za 130,- Syn je spokojen, přidávám kaši. 🙂
Babylove jsme dávali od začátku a jsme s ním maximálně spokojení. Já už si to nepamatuji přesně, ale myslím, že 1 stála kolem 180Kč/krabici v BIO kvalitě. Pokud bys měla možnost, v Německu to vycházelo levněji, nedávno jsem se dívala v Rakousku a bylo to zhruba nastejno, neřeším-li 10Kč za krabici.
Tuším že nějakých 169kč za krabici. Odkrmila jsem na tomto mlíčku 3 děti a nikdy žádný problém s prdíkami atd... takže za mě spokojenost
První jsem dceři dávala Sunar, ale malá měla koliky. Zkusila jsem Baby Love a jsem maximálně spokojená. Obyč . tě vyjde v DM na 135kč a v BIO 175 Kč
Začala jsem dávat místo Hippu v 9. měsíci a za 2 měsíce jsem nezaznamenala změnu. Dceři chutná, zasytí,... 1 a 2 jsou 600g až 3 má 500g. Nevím kolik stojí 1, ale 2 kupuju v biokvalitě (mají i nebio) za 174Kč. Ale jaká je jednička neporadím...