UM a pláč. Poradíte, prosím?

jola123456
7. čer 2023

Zdravím, prosím o radu. Malá má 1 měsíc a jsme na Nutrilonu. Celkem dost pláče po jídle, občas dopoledne, jinak odpoledne pravidelně. Je schopna plakat 1-2h vkuse a dokonce už to bylo i 4h. Pravidelně od té 18-19h. Dávám espumisan i biogaiu. Tak jsem chtěla změnit mléko. Po kendamilu žádná změna ani nutrilon profutura. Uvažovala jsem nad Louloukou ale bohužel nikde není. Objednáváte někde nebo už se nevyrábí, nevíte? Nebo nějaké jiné ještě Holle. Jinak už nevím co. Pak jsem uvažovala nad babylove. Poradíte?

te_reza
7. čer 2023

Nutrilon sem musela vyhodit. Vyhovovala nakonec beba

klokanka31
7. čer 2023

@jola123456 Zkus sunar

alpakovo
7. čer 2023

@jola123456 my měli u dvou synů Babylove a byli jsme spokojeni. Dostali jsme i Bebelo co prodává Dr. Max, vyhovovalo,ale chuťově asi synovi víc vyhovovalo mléko z DM, takže jsme skončili u něj

ivkasolavova
7. čer 2023

Nutrilon hodně pění to nadýmá bříško ,přešly jsme na Bebu tehdá a pohoda .

ekou
7. čer 2023

@jola123456 to je těžko. Syn do 4.měsíce normálně měl Sunar. Jenže ze dne na den křik, odmítal UM... Po týdnu nervů jsem to vyměnila za UM babylove a už potom neřval. Jenže chce to prostě zkoušet

xxx3d
7. čer 2023

@jola123456 uf, je příliš maličká na tolik změn.
co ti doporučili v porodnici? a co na to říká pediatr?
osobně se mi nejlepším jeví sunar od narození, nebo primera od babybio
ale probrala bych to s pediatrem, protože měsíční miminko je příliš malé na tak časté změny.

ivetkafek18
9. čer 2023

Ja to mela stejne. Prvni co mi pediatr poradil nedavat zadny kapky a skusit ar mleko. A zrazu to trapeni zmizelo. Spokojene dite

misavranik88
23. čer 2023

@jola123456 napadá mě jestli dáváš vitamín D? Já jsem totiž do mléka dávala vigantol (D) a malý (zítra měsíc) brečel. Vyměnila jsem vigantol za jiný a je to mnohem lepší. Můžu se zeptat, kolik vypijte mlíčka?

ekou
23. čer 2023

@misavranik88 s vigantolem je to dost individuální ;) první dítě Terezie a stejně křik skrz bříško a druhé dítě křik ještě před nasazením Vigantolu.

laloogrey
23. črc 2023

@jola123456 Zkusila bych vysadit ten Espumisan. Dávala jsem též synovi (teď má dva měsíce) a způsoboval mu bolení, též mi hodně plakal. Vysadila jsem ho a je klid 🙂

trilien
23. črc 2023

@jola123456 občas pomôže zmeniť aj lahvicku na anticolic, nahriat bruško, pomasirovat ho a určite konzultovať s pediatrom. Aby pripadne vylúčil alergie. U nás teda dcéra takto kričala po fortifikantoch MM, nepomáhalo vôbec nič, ani masáže ani espumisan, ani probiotiká, ani polohovanie na tigríka 🤦🏻‍♀️. Museli sme ich vysadiť.

kubesovaadelka
23. črc 2023

@jola123456 může to být mlickem, ale nam doktorka řekla, ať zůstaneme u Nutrilonu, že trávicí systém miminka se ještě stále vyvíjí a spousta rodičů je netrpělivých a pořád mlicka mění a udělají tím spíš více škody jak uzitku. Samozřejmě předtím vyloučila alergie apod. Naučili jsme malou na antikolikovou láhev, vysadili vigantol a dali místo toho Terezii ( to ulevilo hodně), pak nahřívání bříška, hodně chovat a houpat se s mimcem nebo skákat na balónu, polohu na tygrika milovala. Navíc malá byla dosti hladová, měla období, kdy jsem ji musela dělat dvojnásobek doporučené dávky. Pořád jsem si říkala, proč, proč furt pláče když je po jídle, pokadena, odříznuta, vyspinkana. Nojoo, princezna potřebovala zdvojnásobit dávku, aby byla spoko🤣