Dobrý den, máme doma 5ti týdenní miminko. Z porodnice jsme odjozdeli s UM BEBA. To jsme museli změnit, moc ublinkaval a bohužel se nemohl vykakat a vždy při tlaceni plakal. Koupili jsme teda Sunar AR comfort...ublinlavani přestalo a krasne prdi a kaka. Přidáváme Baby calm a BioGaju. Jenže mám pocit ze i po jídle je takový neklidný a uknourany. Je možný ze je to z toho mlicka?? Dříve vydržel krasne ležet a koukat kolem sebe..ale teď bych řekla ze vždy jen knoura do to doby než ho uhojskam na rukách. K tomu nevydrží v klidu i v kočárku 🤷🏻♀️Nemate někdo zkušenost?? Děkuji...
@bayt stolici má tak 3-4za den. A vypije 120ml...cca po těch 3hodinach. Hlad mě taky napadl, ale nechci ho zase moc zacpat aby neměl zase bolení. První syn vyrostl na klasickém oranžovem sunaru bez jediného problému..takže jsem bezradna 🤔🤷🏻♀️
@pettulinkka Mozna proste chce byt u Vas? Citit kontakt s mamou?
Přesně to jsem chtěla taky napsat... Chce maminku, tutově 😊🤗❤️
Problém je to, ze i když si ho dam k sobě i tak je uknourany. Dokonce i nad ránem (to se vždy jako by začal vztekal-je napapany i bříško měkké)si ho dam k sobě do postele aby se uklidnil a efekt skoro žádný! Tak po 15min.breku se nějak sám uklidní. Mám ho dokonce i v zavinovacce(jinak sebou strašně mele).
@kachna001
pettulinkka
AUTOR
•
Dnes ve 14:33
Problém je to, ze i když si ho dam k sobě i tak je uknourany. Dokonce i nad ránem (to se vždy jako by začal vztekal-je napapany i bříško měkké)si ho dam k sobě do postele aby se uklidnil a efekt skoro žádný! Tak po 15min.breku se nějak sám uklidní. Mám ho dokonce i v zavinovacce(jinak sebou strašně mele).
@pettulinkka Je ve věku, kdy mívají děti spurty a tudíž mnohem větší potřebu jídla. Syn v té doby přibral klidně kilo měsíčně a dneska je to skoro vyžlecí batole. Rozhodně mi pil mnohem častěji....
@bayt Zkusím mu teda přidat...jestli pak bude spokojenější! Jsem moc rada za každou radu a zkušenost.
@pettulinkka nám jsou 4 týdny a je to to samé. Po jídle prostě knoura nebo prostě pak spustí jecak. Občas pomůže pevné svázáni. Ale nejvíce když je u mě. Někdy ho třeba 20 minut houpu nebo s ním chodím nebo dám do šátku a on se pak sklidni a usne.
Beru to tak, že mi taky všechno musí říct 😁
@pettulinkka
nepotrebuje si odrihnout?
@zelenaesmolda taky jsem si myslela, ale odrihne si krasne hned po mlicku.
@miba10 a jste taky na UM nebo kojite?
Hlad, dala bych jen Bio Gaiu a necpala do nej zbytecne moc veci, nase mela i zizu, UM nechtela a noseni, vic UM atd nic nezabralo... tak jsem dala vodu a tu vypila 10ml, rihla a usla.
@pettulinkka mám 3měsíční miminko na UM Babylove - už od narození, vůbec jsme nekojili, syn dělal něco podobného - vyřešilo se to tím, že jsme se přestali řídit dávkovánim na krabici a doporučením doktorky, syn teď pije přes den cca každé čřyři hodiny 230 ml a v noci spíš cca od 8.00 do 5.00, režim krmení a dávky mu nevyhovoval, potřeboval se najíst více najednou a méně často, ve třech měsících má 5,8 kg a 64 cm, takže rozhodně přecpaný není
držím palce 🙂
@pettulinkka jsme taky na um. Máme Nutrilon ar
@pettulinkka
me se nekdy stavalo,ze si mala sice odrihla ale i kdyz to bylo za nejakou dobu a polozila jsem ji do postylky tak rvala a to je extremne pohodove dite,kdyz jsem ji zvedla tak si odbrkla znova a byl klid takze je mozne,ze si potrebuje odrihnout jeste jednou 🙂
@pettulinkka No jednak může mít problémy se vyprázdnit, jednak...nemá hlad?