Ahojte,idem si k vam pre radu.Prosim Vas,ma niekto skusenost,moje miminko ma 4 mesiace a ma vypit 200ml UM.Ale to tak neni niekedy vypije 100ml,inokedy 150ml a niekedy 90ml,krmim každe 4 hod.Je plno na UM,použivam Nutrilon,že by nebola hladna a stači jej tak malo vypit?čo jej davam pred spinkanim pit je okolo 20.00h večer jej dam UM a pak sa mi v noci zobudi až o 1.00h ,to vypije i 160ml a potom rano medzi 7-30h.
@kasandra33 moje (ted 15m) byla taky plne na a nikdy nevypila doporucenou davku ani zdaleka. Vedi, kdy maji dost. Jestli u dr pribyva na vaze podle vazeni normalne, nestresuj. Nabizej, vzdy cetstve a da si kolik chce. Byly doby, kdy vypila jen 50-80ml a to ji bylo urcite vic nez 4m. Zuby, vedro, zmena pocasi, rust.... Cokoliv. Proste nabizej a uvidis. Nutrilon je neutralni, neznam, ze by ho decko nechtelo. Moje po zmene receptury nechtela Kendamil, takze kdybys treba zkusila Hipp, ten je taky hodne kvalitni a maji ho v DM i v malych pytlickach a uvidis, jestli treba jen nechce jine mliko? Ale to je jen pokus, zas aby se to z toho nezesra*la, kazde mlicko je trochu jine. Muzes to zkusit nebo proste pockat. Hlavme nestresuj. Jestli trochu roste, staci to. Nase je presne tabulkova a jak rikam, pila vzdy min nez mela.
Dakujem Vam holky🙂
@kasandra33 Naše Kačenka taky nepila nikdy to doporučené množství. Vždy jsem počítala 1,5 násobek váhy a podle toho upravovala sama množství krmení a když bylo potřeba a já viděla, že už jí to nestačí, tak jsem opatrně navyšovala, aby neměla bolení (třeba jen o 10 ml). Podle tabulek jsem se neřídila. My jsme to od začátku měli tak nastavené, že jsme pily častěji a menší množství. Až teď v půl roce se dostala na počet krmení 5x denně.
@kasandra33 naší malé bude teď 5 měsíců a je také na UM a nevypije dávku doporučenou na obalu, pije většinou 90ml, někdy 120... Teď jsme začali dávat zeleninu k obědu a tak jednu dávku UM pomalu vynecháváme...přibírá hezky..
@kasandra33 můžou se tlačit zoubky a to pak nechtějí tolik mlíčko. Nech to na miminku. Pokud je jinak spokojené, tak to neřeš. Ono se pak rozjede