Ahoj maminky,potřebovala bych radu,mám týdení holčičku a jsme na um,podle návodu mám dávat na 100 ml 3 odmerky, to dávám, ale Elišce co asi nestačí furt honí a teď jsem ji udělala po dvou hodinách co jedla 50 ml,tak se chci zeptat jestli máte některá z vás stím zkušenost, a jestli Elišce nemůžu tím nějak ublížit přijde mi zde to je moc co sní... ( je to mé první dítě) budu rada za každé rady a uklidnění...
Ja jsem dávky dodrzovala a krmila po třech hodinach prave abych nezatezovala ledviny a mlicko se stihli natravit.
syn teda rozhodně jedl častěji. dodržovali jsme tu minimální dobu... hodinu a půl a pak to byl většinou řev až do té doby než dostal láhev, takže jedl fakt často. pokud pak dítko nebolí bříško nebo to neublinkává, že je přejedené, tak si myslím, že to nevadí. kojenému dítěti dá maminka taky napít kdykoliv si řekne a ne až po třech hodinách 😉 ono teď je to hlavně počasím. asi má víc žízeň než hlad. zkus nabídnout čistou převařenou vodu. mě ji syn ale odmítal docela dlouho.
@blahova_andrea Děkuji za radu zkusim tu vodu je fakt že je hrozny vedro 🙂
@blahova_andrea Děkuji za radu zkusim tu vodu je fakt že je hrozny vedro 🙂
@craki děkuji 🙂
Pozor na prekrmeni, ona muze take plakat, ze je naopak precpana, moje mala to tak mela, pila a pila kdykoliv bych ji dala, pak uz mi jednou prislo, ze ro neni mozny, hodinu a pul, po te, co dostala plnou davku vychazelo akorat pred spanim, tak js vykoupala, dala ji cucnout vlazne vody a dala spat s tim, ze kdyz bide mit hlad, tak se hold za hodku vzbudi. Vzbudila sw asi za 7 hodin a od te doby problem nebyl. Proste potrebovala vytravit. Dr mi pak rikala, ze je to docela častá obtiz. Holt tem.mimcum do hlavy ani briska nevidime, tak je treba zkouset. Ale v tydnu je ta 100 akorat. Pokud davat vodu, tak maximálně par lžiček, ne flašku
No, mela by byt pauza asi 3hodiny, jinak se prý mliko nestihne natravit. Ale nas malý taky chtel občas častěji, ale nevypil všechno. Psali jsme si kolik a kdy vypil a pak za cely den jsme viděli jestli je nad nebo pod tím, co říká krabice, ze ma vypít. Jen málokdy se stalo, ze tu denní "dávku" překročil...
Tak si to zkus taky nějak hlídat, ať neji třeba o půlku víc než by mela... Ale nějaká ta 30 navíc treba není podle me hrozná 🙂