Sunar Gravimilk. Máte zkušenost?

nisavkuzhikkatil
5. srp 2023

Ahoj holky. Kojím teď měsíční miminko a snažím se mít hodně mléka, ale moc se mi to nedaří. Zkoušely jste Gravimilk od sunaru? Pomohlo to?
Předem moc děkuji za odpovědi a tipy🌹

chlapecektehu
5. srp 2023

@nisavkuzhikkatil zkoušela jsem to jako těhotná a 2x jsem potom zvracela a pak jsem to už nepila. Jako nevím no, každýmu sedne něco jiného.

87pavlina
5. srp 2023

Taky jsem ho pila, ale nepřišlo mi to jako nějaký zázrak. Lepší jsou kojící čaje, hodně vody a taky caro je super. No a hlavně miminko často přikládat a přikládat 😉

alice180
5. srp 2023

Já jsem pila, vanilka mi chutnala. Rozkojit jsem se rozkojila, brala jsem to jako zpestření, mám ráda mleko a i ochucené.

pe_tu_ss_ka
5. srp 2023

Pila jsem gravimilk 2x denně, asi 3x denně caro s mlékem, 2x denně kojící čaj od weledy a ze začátku do ustalení laktace jsem cucala homeopatika ricinus communis 5ch (1 den při každém pokusu o kojení/odstříkání 5 kuliček, 2 den 5x denně 5 kuliček a od 3 dne do ustálení 3x denně 5 kuliček.) U syna to rozjelo a udrželo spolu s odsáváním laktaci, než se ve 2 měsíci dokázal přisát a vypít, tolik co potřeboval. První měsíc byl v nemocnici po operaci, a teprve od 1 měsíce jsem mohla zkoušet kojit, ale neměl sílu, takže jsem odsávala a krmiva stříkačkou přes malicek. V téhle kombinaci jsem první měsíc dokázala odsat skoro litr mléka denně. A myslím, že díky gravimilku měl v půl roce váhu jak dítě narozené v termínu.

andelka
6. srp 2023

Já jsem na něm byla závislá 4 roky ( těhotenství, kojení, těhotenství, kojení ). Ale na původní receptuře. S nejmladším už jsem ho nepila. S kojením jsem problém nikdy neměla. Ono to asi bude, že to neuškodí, zvýší se pitný režim, já ho pila teplý,takže i to podporuje vylučování mléka. Jinak jsem pila spíš čaj a Caro.

krisstina93
6. srp 2023

Já ho pila u syna před lety a žádný rozdíl sem nezaznamenala, teď u dcery sem si koupila jeden a mají nějakou novou recepturu a je pěkně hnusny. Co sem pila hodně bylo třeba caro.