Ahoj holky. Kojím teď měsíční miminko a snažím se mít hodně mléka, ale moc se mi to nedaří. Zkoušely jste Gravimilk od sunaru? Pomohlo to?
Předem moc děkuji za odpovědi a tipy🌹
Taky jsem ho pila, ale nepřišlo mi to jako nějaký zázrak. Lepší jsou kojící čaje, hodně vody a taky caro je super. No a hlavně miminko často přikládat a přikládat 😉
Já jsem pila, vanilka mi chutnala. Rozkojit jsem se rozkojila, brala jsem to jako zpestření, mám ráda mleko a i ochucené.
Pila jsem gravimilk 2x denně, asi 3x denně caro s mlékem, 2x denně kojící čaj od weledy a ze začátku do ustalení laktace jsem cucala homeopatika ricinus communis 5ch (1 den při každém pokusu o kojení/odstříkání 5 kuliček, 2 den 5x denně 5 kuliček a od 3 dne do ustálení 3x denně 5 kuliček.) U syna to rozjelo a udrželo spolu s odsáváním laktaci, než se ve 2 měsíci dokázal přisát a vypít, tolik co potřeboval. První měsíc byl v nemocnici po operaci, a teprve od 1 měsíce jsem mohla zkoušet kojit, ale neměl sílu, takže jsem odsávala a krmiva stříkačkou přes malicek. V téhle kombinaci jsem první měsíc dokázala odsat skoro litr mléka denně. A myslím, že díky gravimilku měl v půl roce váhu jak dítě narozené v termínu.
Já jsem na něm byla závislá 4 roky ( těhotenství, kojení, těhotenství, kojení ). Ale na původní receptuře. S nejmladším už jsem ho nepila. S kojením jsem problém nikdy neměla. Ono to asi bude, že to neuškodí, zvýší se pitný režim, já ho pila teplý,takže i to podporuje vylučování mléka. Jinak jsem pila spíš čaj a Caro.
Já ho pila u syna před lety a žádný rozdíl sem nezaznamenala, teď u dcery sem si koupila jeden a mají nějakou novou recepturu a je pěkně hnusny. Co sem pila hodně bylo třeba caro.
@nisavkuzhikkatil zkoušela jsem to jako těhotná a 2x jsem potom zvracela a pak jsem to už nepila. Jako nevím no, každýmu sedne něco jiného.