ahoj holky, prosím Vás můžete mi poradit ohledně Sunaru complex od 12m.?
Nechápu to dávkování je tam tabulka a je tam psáno: 3 odměrky 90ml vody a množství obnoveného mléka v ml 165
My jsme byly na Sunaru original dávali jsme 6 odměrek a 180 voda měl toho cca 200 ml,
a u toho banánového complex když bych měla dát 6 odměrek a 180 vody tak tam je psané
to množství toho mlíka dokonce 330 ml zdá se mi to divné 🙄 😖
Ahoj andy,
já dávám taky sunar,ale pořád dávám Sunar original od 10M a zatím to asi měnit nebudu nebo myslíš že by se mělo? Ten dávám večer 140ml vody a 5 odměrek a ráno dávám Sunar banánový 180ml vody a 6 odměrek a má toho tak 200ml. To dávkování jak píšeš je teda fakt divný, přece to nemůže dát 330ml????
Možná jukni na ty jejich www stránky třeba tam něco bude.
Taky dávám sunar a koukala jsem na to taky divně. Ale neřešim to 🙂
Holky no já nevím ach joooo... dneska sem mu dala ten complex a ublinkával tak já nevím zda je přepitý nebo mu to nesedí... Taky mám i ten čokoládový a tam to je podobné 🙄
Kdo se v tom ma jako vyznat???
moda: a ta poslední třetí dávka je psaná 8 odměrek + 240 voda a množství obnoveného mléka 660 ml 🙄
co je toto za kravina???
tytyta a ty dáváš kolik.. no já jen aby ho břicho nebolelo 😖 😠
jo a ten complex právě lépe zasytí, mudr říkala že je dobrý 😉
a koukala sem tam a nenašla jsem 😒
Andy, vidíš, ani mě nenapadlo studovat dávkování, když jen změnily krabici. Každopádně jsem dávkovala jako obvykle a ok, žádné bolení, nic. U dávkování nejspíš zůstanu 😀 a nebo si zavolej, je tam po straně té krabice myslím si Sunarová linka 😎 , tak se tam přeptej 😉
andy,my ho taky používáme a 330 je tam psané kvůli tak nenažraným dětem,jako je to naše které pije v noci tři flašky 😉
Já dávám 150 ml vody. A žádný potíže nemáme. A nejde mi do hlavy jak by z 240 vody mohlo být 660ml mlíka,takže to neřešim, protože mi to přijde jako blbost 🙂 A nebo to jsou nějaký jejich záhadný počty.
sylvka: ty jo 3 flašky??? otesáááánek 😅
já dávám 180 teda dala sem a 6 odměrek toho,, tak tedy asi u toho zůstanu když vy taky 😀
tytyta: já to taky nepochopila, jakože jak se může z takové trošky stát tolik toho mlíka,
ještě jsem uvažovala
že to tak jakoby zasytí??????? jakože je to do téhle porce tak sytééé??? 🙄
Ahoj holky, taky jsem z toho sunaru zmatená, dávkuju ho teda pořád stejně. Akorát jsem si všimla, že ten Sunar complex od 12 měsíců má jinou barvu uplně bílou a nedělá takovou pěnu, jako Sunar complex premium ten měl prášek uplně žlutý, dělal větší pěnu a zdálo se mi to mléko i hustší. Včera jsem poprvé načala ten nový complex, a malý se mně v noci vzbudil už v 23hod. a trochu si ublinknul, to se nám ještě nikdy nestalo, tak nevím asi to bylo tím sunarem nebo mu nesedlo jídlo během dne, tak uvídíme dneska v noci.
A ještě, když jsem byla nakupovat o víkendu, tak jsem koukala na Sunar original, že změnil hmotnost z 800g na 600g a cena zůstala stejná. Třeba už to mají takhle dýl, ale když jsem ho naposled kupovala někdy v prosinci, tak měl těch 800g.
fleer ahojky já mám no ted jsem koukala Sunar complex(12m) obyč. pak ten banánovy je complex (12m)
ale ten čokoládový je complex premium... hmmm tak v tom je jako jaký ten rozdíl??? čokoládový mu
chci dát až doberem ten banán... no mě ho taky práve ublil no a několikrát sem zvědavá na zítra
malý ma Sunar jen ráno, přes den mi spí celou noc...
a není to myšlený tak, že těch 660ml má dát dítě jako denní dávku? ne jednorázovou,ale za celej den?
jinak já kupuju sunary už skoro rok a zhruba v únoru udělali 600g balení
Ahoj Andy, jsem koukala po netu na sunary a jen přejmenovali Sunar complex premium na Sunar complex a zmenili barvu na krabici. Jen jsem zmatená, že ten Sunar complex má bílou barvu, ten předtím měl žlutou i manžel si toho všimnul, že mléko má jinou barvu. Já si to sušené mléko z pytlíku přesypávám do obalu od Nutrilonu, aby se mně to líp dávkovalo, tak už při tom jsem si všimla, že ten prášek vypadá jinak. Se už v tom nebudu šťourat, lumpové něco změnily a u Originalu množství, aby ušetřily a ceny nechali stejný.
Ahoj holky, já malému dávám dvakrát denně cca 27O ml obnoveného mléka, vody asi 250ml a je to osm odměrek. To dávkování neřeším
ahojky, kinsen tolik vypije? jedlík 😉
dneska jsem dala 180 vody a 5 odměrek a neublil nic, zítra zkusím těch 6 ... ptala sem se známé na to dávkováni a taky nechápe, ale myslí si spíš že ho to tak asi do těch 330 ml nasytí, hm tak nevím 🙄
fleer: jojo změnili to celé jako.. 🙄
holky kdy jste dětem dávaly ten sunar čokoládový? Píšou od 12. měsíce , tak mě jen zajímá váš názor
smajlik: ahojky já ho dám ted behem týdne 😉
Známá dala ten čokoládový už ukon.11 měsíc 😉
andy001: díky
akorát u nás není kakaový moc k dostání, koukala jsem na stránky sunaru a přestávají ho zřejmě vyrábět
No tak důležité je podle mě dávkování - 1 odměrka na 30ml vody. Že blbě spočítali, kolik mlíka z toho nakonec bude je jedno... (Jasně, že by to být nemělo!!!)
Já dávám 210ml vody a 7odměrek.
pipet: diky 😉 no m to přišlo divné 🙄
😉 Ahojky holky.Také dávám sunárek. Dcerce bude v březnu rok,a sunar dávám nyní už jen před spaním a v noci,když se malá zbudí.dávám 210ml a 7 odměrek, nebo 180ml a 6 odměrek. Přesně jak už jsme tady četla já se řídím toho,že dávám na 30ml vody 1 odměrku. a na dávkování na krabici jsem koukala jen ze začátku.Jinak od 6 měsíce jsem začala dávat sunar od ukončeného 6měsíce,nyní dávám od ukončeného 10měsíce,a zachviličku přejedu na 12. Vyzkoušela jsem i banán,od 6měsíce,kupovala jsme ho pravidelně až Alence přestal chutnat.Akorád jsem nepochopila to,že na některých krabicích je napsáno,komplex,originál,premium...Je v tom nějaký rozdíl? nebo jak to vnímáte vy? 😒 já to nějak nechápu. 😀 😀
Ahoj holky, tak já se u dávkování řídím 1 odměrka na 30ml. My pijeme 180ml takže dávám 6 odměrek a máme tam tak 210ml po smíchání. Nikdy jsme neřešili kolik tam bude po smíchání. 🙂
Zdravím můžu se zeptat taky na ten sunar??Malej ještě toho tolik nevypije a když chci třeba jen 160ml Um tak kolik vody a odměrek?jako chápu -na 30ml 1odměrka ale já jsem asi blbá ale prostě to nedokážu spočítat...díky...
@michaelka1234 3 odměrky na 150 ml vody 😉
@michaelka1234 : 150ml - 5 odměrek
@michaelka1234 30 ml - 1 odmerka/ 60 ml - 2 odmerky/ 90 ml - 3 odmerky / 120 ml - 4 odmerky/ 150 ml - 5 odmerek🙂
@michaelka1234 Jak píšou holky, dej 150ml a 5 odměrek. Bude z toho cca 165ml mléka. Ostatní poměry máš tady:
90ml vody + 3 odměrky = 100ml mléka
120ml vody + 4 odměrky = 135ml mléka
150ml vody + 5 odměrek = 165ml mléka
180ml vody + 6 odměrek = 200ml mléka
210ml vody + 7 odměrek = 233ml mléka
@mmlenka děkuju moc!!!! 🙂 moc mi to pomohlo.-)
Maminky a myslíte, že když dám někdy toho Sunaru víc než je podle předpisu, že to nějak "uškodí"? Moje holčička pije v roce UM už jen k ránu když se probudí, a tak, abych do ní dostala co nejvíce výživy dávám i o půl odměrky víc než je psáno v návodu, ale to by snad kromě toho, že je mlíčko hutnější nemělo vadit, že?
a je to psané i u čokoládového fakt to nechápu 😖