Sunar AR. Jak jste spokojené?

betnika
11. črc 2020

Maminky, daváte některá dítěti sunar AR?
Pokud ano, jak jste spokojené?
My jsme měli Kendamil, ale kluci se nehorázně kroutili, měli řídkou zelenou stolici a ublinkávali celkem často, takže nám doktorka doporučila sunar AR.
Dávám ho nyní 3.den a snad OK, blinkání je slabší, skoro žádné, stolice má žlutou barvu, jen teda je častější a začali jsme i dost prdět, ale zase se méně kroutíme.
Snad se tohle všeho upraví a konečně nám mléko sedne.
Děkuji za recenze.

miba10
11. črc 2020

@betnika používala jsem u syna. Měl opravdu silný reflux, takže blindil snad pořád. I s tím ARkem to bylo, ale už ne v takové míře. S kadeni ani prsiky jsme problém neměli. Za mě dobré mlíčko. Než měl 6.mesicu tak jsme zvolna prechazeli na klasické um od Hami a pohoda.

lencamat
11. črc 2020

Ahoj pouzivaly jsme prvni u dcerky nutrilon AR ale mela silnou koliku tak ze jito mléko hodne skodilo zatvrzovalo,nemohla prdet no byly to krušné měsíce.Na dr se stěhovala s ordinace tak jsme přešli k dr která ordinovala jako zástup.Toto mléko nám doporučila byla novinka na trhu a popravdě najednou vše přešlo kolika byla jakoby pryč začala prdet a kakala sama.Jak měla nutrilon museli jsme ji skoro každý den pomáhat se vyprazdnit a poprdet ale měli jsme obavy že si na to zvykne ale po sunaru AR to šlo samo.V té době pred 2 a půl roky byla pouze 1 ted uz dělají i 2 a je fakt ze jsme ji pouzivaly dlouho nez jsme přešli na sunar ale používaly jsme ten bílý.Za nas sunar AR doporučuji.Mít další dítě a nemohla bych kojit tak ho beru a neváhám.