Ahoj je mi to blby, tak anonym… mám skoro rocni ditko co má alergii na mléčnou bilkovinu. Má sunar allergy care na recept (tři mlika na měsíc za doplatek) teď to vyšlo blbě, že doktorka má dovolenou a zástup je na pohotovost jen na “velmi akutní případy” vůbec nevim jestli můžou recept poslat. Z mýho pohledu to akutní je, ale je mi jasný, že tam to tak vidět nemusí. A teď to, co mi je vážně blby, ale to mliko, jedno balení stojí šest stovek. Nechci tady škemrat, to říkám rovnou. Jako jo, syn bude mít narozeniny, manželovi se rozbily brejle, takže paráda :D premejslim co teď.. myslíte, ze mi ten recept poslat můžou? Navíc jsem ještě koukala, ze to mliko je do roka a nenašla jsem nic co je od roka, z tyhle rady mlika teda. Tak přemýšlím jestli teda nekoupit už jinou značku na těch par dni, než bude naše doktorka a pak se s ni poradit, jen tím nechci synovi nějak ublížit, protože by to nový mliko měl jen par dni (ale má ho už minimálně, dvakrát za den) . Na jogurty atd alergii už nemá, tak jestli nemůže mít teda už “normální um” Vím, ze to možná je blbost, proto se ptám o radu zkušenějších..proste prinejhorsim to mliko koupíme, ale teď když vím ze je do roka a to synovi bude už přes za par dni, jestli teda nezkusit jiný.. díky. 🙂
@marky125 ono se to “srovnalo” jak byl starší. Už jsem přemýšlela, že když jinak třeba prave na jogurt nereaguje, tak by to mohlo být Ok, ale oficiálně to od doktorky nemám.)
Řekla bych, že pokud je v pohodě jogurt, může normálně i obyč umělé mlíčko.
@marky125 ježiši, tak to se mi ulevilo … 🙂 tak já koupím prostě obyč mlíko. Děkuju.🙂
Ahoj, můj syn má ABKM. Máme teda Nutrilon allegry care 2. Je mu přes rok a toto mlíčko je také od 6 měsíců - stejně jako Sunar. Žádná další řada pro starší děti není. Prostě bude pít pořád 2. Ale pokud tvoje dítko sní klasický jogurt a vše je v pohodě, tak žádnou alergii nemá a dáváš toho speciální mlíčko úplně zbytečně.