Sunar a průjem. Poradíte, prosím?

isabel95
30. říj 2022

Dobrý den,
Mám dceru(něco málo přes dva měsíce) Sunar mícháme Podle dávkování na boxu, ale má po tom hrozný průjem. Řešila jsem to s Dr. A ta mi jen řekla že to ničemu nevadí. Následně jsem se dočetla že je to hladový průjem, a je dobrý dát o odměrku víc.
Zkusila jsem to, ale malá mi od ty doby neji, nekadi, neprdi (s tím. Předtím neměla vůbec problém) najela jsem teda zpět na ředěnou dle návodu.
Napadlo mě změnit výživu ale upřímně nevím za jakou měnili jsme ji už jednou z Hippu na Sunar ( po hippu měla děsný bolení briska taky mi ho po nějaké době odmítala jíst)

dasipe
30. říj 2022

@isabel95 určitě nepřidávat víc než je na krabici. Jak dlouho už je na sunaru?

isabel95
autor
30. říj 2022

@dasipe měsíc( možná kousek přes) a průjem má od začátku a (dle Dr je to v pořádku 🤷 , ptala jsem se jí na to asi 3x co jsme tam byli na kontrole)

dyechampion
30. říj 2022

@isabel95 ty streva pracuji a si zvykaji si, normalnejsi kakani bude az budou prikrmy.

fouskovi
30. říj 2022

@isabel95 nikdy jsem se množstvím neřídila co je na krabici vždy jen tím že 30 ml je jedna odměrka , taky mu nemusí mlíčko vyhovovat

martt
30. říj 2022

@isabel95 Takhke to mel syn u Sunaru a jeste mel boleni bříška po Sunaru.Přešli jsme na Nutrilon a všechno se urovnalo.

zelenaesmolda
30. říj 2022

Dodrzuj davkovani podle navodu,zatezujes ji ledviny.

cuuza
30. říj 2022

Nikdy neměň poměr vody a prášku, můžeš zkusit jiné um, třeba sedne lépe. Jak se projevuje průjem? Je tam hlen, krev nebo tak něco?

isabel95
autor
30. říj 2022

@zelenaesmolda zkusila jsem to den a půl, právě kvůli tomu že nechce jíst a má problém se vůbec vykadit teď už je zas na normálním dávkování 🙂 moc děkuju

isabel95
autor
30. říj 2022

@cuuza hlen ani krev ale kadi prostě vodu, a co týden má odřený od toho zadeček🤷

cuuza
30. říj 2022

@isabel95 Tak zkus jinou značku, třeba bebu nebo Nutrilon.