Sunar a bolest bříška. Co s tím?

28. čer 2020

Sice kojím, ale na popud tchýně jsem jednou dala sunar, a malé se už nechce tak snažit o kojení, tak musím cca jednou denně dát sunar. Ale vždy hned po krmení, tak do minuty až dvou, začne hrozně řvát, prohýbá se v zádech a kroutí se, bříško nafouklé a tvrdší. Až tak do deseti minut se zklidní, někdy si ublinkne. Co s tím?

martt
28. čer 2020

Mohla by mít po Sunaru bolení. Ne každému miminku sedí každé mlíčko. Mám podle mě zkušenosti syny jsem měla bohužel jen na UM. Ale podle mého názoru pokud přibírá, když kojis normálně, tak se na Sunar vykasli. Pokud budeš jen kojit, tak by si mala mohla znovu navyknout na prso. Samozřejmě pokud nemáš málo mléka a maká prospívá.

martt
28. čer 2020

Ted koukám co jsem tam vytvořila za větu.😀 Mělo tam být. "Podle mé zkušenosti se syny, které jsem měla bohužel jen na UM". Ta automatická oprava si děla co chce 😂

autor
28. čer 2020

@martt to přibírá dobře i když jsem jen kojila, podle dr. přímo jako podle učebnice

mariegroth
28. čer 2020

Predpokladam, ze tchyne te nutila do Sunaru, protoze "materske mleko ji preci nemuze nasytit"? Tchyni neposlouchej, odloz Sunar a koj co nejvic to pujde 🙂 a klidne i casteji.

martt
28. čer 2020

Tak pokud přibírá dobře, tak bych se vrátila jen ke kojení. A nemichala to s UM. Pokud by jsi trvala na UM tak zkus jinou značku. Ale ja pokud bych měla tenkrát na výběr tak bych radši kojila než davala UM. Ale to jen muj názor.

loylii
28. čer 2020

Zkusit Sunar AR. Je protiblinkaci a protikolikovy. Já ho dávala 1x denně večer, abych se vyspala a pak na nej přešla úplně plynule. Poradila mi ho detska DR.

autor
29. čer 2020

@loylii U nás na spaní sunar nefunguje, i po sunaru se vzbudila klidně po dvou hodinách. Ale dnes po kojení spala celou noc 🙂

nat
29. čer 2020

Ja bych Šumaři odhodila široko daleko a jen kojila 🙂 Pokud při pribira po kojení nevidím důvod dávat Sunar či jiné mleko.A hlavně poslouchat miminko a jeho potřeby ne okolí a hlavně tchýni 🤣🤣Nechápu proč má někdo potřebu kecat furt někomu do děti....m

loylii
29. čer 2020

Tak jste si odpověděla.. tak ji ho nedávejte😆