Ahoj maminky, dáváte některá svému dítěti Sunar 24? Náš malý (2 a půl roku) 😅 si vyžaduje furt mléko, ráno i večer a dáváme mu Nutrilon 3ha, tak mu to chci změnit na ten Sunar, máte některá zkušenost?
Dáváme a spokojenost 🙂
Nám budou 2 v dubnu,ale už jsem jim párkrát dala ten jahodový,aby měli změnu 😅 Jsme na Sunaru asi od 8 měsíce a taky nemáme žádný problém,ba naopak,měli jsme Bebu a ta nás betonovala,po Sunaru jsou o.k a ten jahůdkový je dobrý 😅
@gabrlinka dávám a spokojenost, malému moc chutná 🙂, dávám normální i ty ochucený a do 3let bych chtěla dávat dál pokud on bude chtít
@laska.nezna.hranic co dr.to názor mi dr. říkal že Nutrilon nejlepší není i když by ho měl doporučovat, prý je jedno jaké UM dám všechny jsou kvalitní, Nutrilon nám nevyhovoval-u prvního syna, druhému jsem ho ani nezkoušela
můj syn má 3,5 roku a sunar 24 pije pořád jednou denně hned ráno. Dokud ho bude chtít, budu mu ho dávat, v jídle je vybíravý, mám třeba problém s červeným masem, takže si myslím, že vitamíny a minerály ze sunaru mu jen prospějí a finančně nás to nezruinuje 😀
ja si taky nemyslim,ze sunar je spatny?! my sme davali nutrilon (od narozeni) jenze pak kolem roku a pul ho zacal odmitat (bananovy chutna jak umela hmota a od 2 let maji jen vanilkovou verzi) takze sme zacali davat sunar nejdriv 12 a pak sme presli na 24 cokoladovy je super a jahudkovy taky oc chutna. ted je maji v akci za 160kc, tak si jedem nahrabat 😀 😅
@mamkamarketa kde ho mají za těch 160?
http://www.globus.cz/common/action_offer/virtua...
v globusu je to cena pro cleny mimi klubu,ale registrace je zdarma a trva asi 5 min 🙂
@mamkamarketa jo díky, ten zde nemáme, nejbližší je 40 km, já naposledy kupovala v tescu za 180
@babulinkab jee to blby,ze to mate takhle daleko 😒 jeste v dm maji kupony a muzes si dat na jeden vyrobek slevu 25% a to pak vyjde taky na 180kc 😉
@laska.nezna.hranic ahoj, nestydím, jen sem se trochu obávala reakcí, poněvadž mé okolí a hodně mamin na to reaguje typu jako, a on ještě pije mlíko?začínám být na to už alergická a vždycky to musím obhajovat tím, že je to zdravé, a je to dobře pro něj apod. 😠 a nejhorší je, když někdo podotkne, že by mohl pít už to hnusné krabicové, a proč, že? když má to svoje zdravé batolecí 😵
a nevíte, kolik stojí třeba normálně v kaufu?my se nestihli podívat, ale určitě je levnější než ta malá piksla nutrilonu a je toho sunaru asi i víc množství,že?
@gabrlinka takové reakce zažívám taky a kašlu na to, malému sunar chutná takže mu ho ještě dost dlouho hodlám dávat pokud ho bude chtít,zatím je mličkounek a spíš trpí když ho nesmí mít, já ho kupuju jak kdy snažím se v akcích koupit do zásoby ale ted nevím kde zrovna je ale vím že levnější bývá v sunar lékarnách a jestli máš strach že ho nebude chtít tak bývá i v takových plastových skleničkách nebo co to je, snad půl litru je ho to občas taky kupuju
No nase Terezka pila Sunar do 3,5let,coz ma ted.Minuly tyden jsme ji zkusili dat obycejne mliko - pije ho,ale poprve v zivote se ji udelal koutek 😅 a to vitaminy bere - ma Multitabs i laktobacilky kazdy den.Takze si myslim ze prestat davat mlicko UM jen kvuli okoli je blbost 😉 . Znam ty reci,spousta lidi do me rejpe at uz ji davam obycejne 😅 ,ale ja to neresim,myslim si ze vitaminy tam urcite jsou a s tim jak me ji a neji moje holky jsem za Sunar vdecna 🙂 , i kdyz mesicne nechame za Sunary kolem 2000Kc 😅 😀
A kamaradka me rikala o jednom kamaradovi,ktery daval svym detem Sunar do 18let,tak nevim zda tomu verit 😅 ,ale do tech 6let bych to neresila 😉 Urcite je Sunar lepsi nez kravske mleko a myslim si ze muzes byt rada ze ti tak hezky pije mlicko 😵 😵 😵
Ahoj,
Honzík pil do 2,5 let Sunar 24 ráno i večer. Pak už ho dostával jen ráno, večer pil plnotučné mlíko 😉 A od 3 let pije ráno i večer plnotučné mlíko.
Eliška teď od 2 let také začala pít Sunar 24 a chutná jí 🙂 Určitě vydržíme tak jako u Honzíka 😉
A nemyslím si, že by byl Sunar špatný 😝
Sunar 24 střídáme společne s Nutrilonem 4. Nultrilon vanilkový nebo banánový a Sunar jahodu či kakao...a je pravda, že kupuji podle fin.možností-tj.který je zrovna v akci. Začínali jsme po MM ve 4 měs. na Bebě Alprem (nedonošená miminka), Beba běžná nám pak nevyhovovala a měl Nutrilon po celou dobu. Od dvou let dávám střídavě Sunar 24 a Nutrilon...Chutná mu oboje. Synovi budou brzy 3 roky a pije ráno i večer 300 ml...a nejraděj by i přes den 😅 🙂
Ak používaš Ha Nutrilon nemenila by som.sice neviem ako u Vás ale u nás Ha nutrilon,Ha beba to predpisuje lekár......skus sa opýtať lekára...aby ti potom nezvracal....Môj syn veľmi ťažko pijmal umelé miečko myslim HA ked mu predpisala lekárka skončili sme s toho v nemocnici
jinak hlásím, že sunar frantíkovi dnes večer poprvé chutnal, a to ten obyčejný bez příchuti 🙂
u druhého syna zatím pijeme bebu ha3, ale tomík má někdy po ní hlad, dojí a pláče, tak sem volala dr. a prý se za měsíc domluvíme na roční preventivce, tak sem zvědavá co nám doporučí
jinak teda kluci oba pili ha mléka, jelikož jsem alergik, ale oni normálně jí i mléčné výrobky a ani jednou se neosypali, proto ten přestup k obyčejnému sunaru
@gabrlinka tak kdyz ale maji mlecne vyrobky, tak proc davas HA? Vzdyt uz to postrada smysl... jinak sunar maji v globusu za 160 kc (normalne stoji i 240) dnes sme udelali zasoby 😀 😅
@mamkamarketa protože sem na to dřív sama nepřišla, no jsem trdlo,já vím, co ti mám na to říct.... tady asi vázla komunikace mezi mnou a dr. protože ona mi řekla, že ha mléka a jako příkrm třeba zkusit bílý jogurt sladkou activii a pak mi už neřekla, že by bylo třeba změnit ha mléko, tak mně to nenapadlo, až tady sem se o tom dočetla
@gabrlinka aha. Tomis taky pije sunar a moc mu chutna;takze verim,ze sunaru verni zustaneme 🙂
@gabrlinka - kupovala jsem ho dokonce i dneska 😉 Stál 197 Kč... Ale dneska jsem likvidovala krabici a někdy v prosinci (mám ten pocit 😕 ), tak na té krabici byla cenovka 189 Kč, takže podražili 😒 😒 😒
A byla jsem i pro něco v DM a koukala jsem, že ho mají za 204 Kč, ale v nějaké akci...
A teď v té lékárně mají akci, že za 6 Sunarů (razítka + spodky krabiček) je 1 Sunar zdarma 😉
co ten výraz? 🙂 to se za to stydíš? buď ráda. vždyť min. do tří let by mlíčko mělo být samozřejmostí, ale proč chceš přejít na sunar? nutrilon je podle mě mnohem lepší. i naše doktorka řekla, že sunar by pro ní byl až poslední varianta, co se mlíček na dnešním trhu týče. nemá ještě ani tři roky, jestli nechce mlíčko ještě v šesti, tak bych zůstala u nutráče. tedy pokud nechceš přejít z finančních důvodů... osobně s ním zkušenost nemám, do tří let nebo do té doby, dokud malý pije nutrilon, bude mít ten a pak už dostane mlíčko normální. asi jsem ti nepomohla, ale byl to taky názor 🙂