Jdu si pro radu. Mam 6 týdenní holčičku. Mela savicku babylove vel S, přišlo mi, ze uz moc obtížně tahá, dala jsem velikost M. To saje strašně rychle, musim ji flašku vytahovat, protože ji to začne téct az po bradě. A tím, jak rychle pije, tak nemá asi pocit hladu a musim dodelavat UM, protože place. A potom třeba za hodinu place od bolesti - to asi jak rychle vypila ze? Mam ji dat zpět vel S? Jinak mi brynda i avent O+ . Dekuji.
Já jsem kupovala menší savičku - tedy S a tu jsem zvětšovala (nahřála jsem kovovou špejli na špíz). Dírka nebyla tak velká jako u M, ale zase ne tak malá jako u S.
Pokud ještě chce pít - dala bych jí čaj.
Dekuji 🙂
@cherrinka87 Malý je to stejné, vypije mi 200 ml mlíčka, o lahvičku se s ním doslova přetahuju (4 měsíce a už si ji při baštění drží sám frajer 😀) a křik jako blázen, po chvilce si grgne, zjistí, že má dost a je klid 🙂
Ono jim to mlíčko holt chutná a dokud teče, jsou spokojení, jak dojde, je zle 😀 Jinak já mám pořád tu nejmenší savičku od Aventu a zatím měnit nebudu, i tak se v lahvičce dělá vír, když malý tahá a s větší by se stopro zalykal
jestli jí to teče všude kolem dejte určitě ještě tu menší velikost....já velikost savičky měnila až když to zvládala polykat. Chvíli taky trvá než dojde pocit sytosti takže nespěchejte....z prsa taky musí hodně tahat tam vyměnit savičku nejde 🙂