Ahoj holky, mám dotaz, synovi je rok a chtěli jsem přejít na Sunar č. 3, který je od 12.měsíce. On ale nové mlíko úplně odmítá.. Problém je v tom, že teď už odmítá i Sunar 2, který ještě včera večer v pohodě pil, dneska ráno ani teď před spaním jsem do něj nedostala ani kapku, jen vodu (a jídlo, to jí normálně). Dělaly vám to někomu děti taky? Moc děkuju za rady 🙂
Z očkování to klidně být může. Malej byl vždy po očkování třeba dva tři dny takovej "jalovej" a pamatuju si, ze taky nechtěl moc jíst. Jinak co se týká mléka, Tak jsme taky meli, ze při přechodu na další mu třeba první týden moc nešmakovalo, ale pak v pohodě. Zkuste ještě chvilku nechat dvojku. Dr. mi říkala, že menší číslo nevadí, ale nemělo by se větší dávat dřív.
@dundee88 ahoj, pri prechodu se nam osvedcilo cca tyden michat ty dva "druhy" a tak prejit na pokracovaci v pohode. Kdy se nam to nepodarilo, tak z Beby Pro 4 na 5, 5 uz ma jemnou krupicku a v tom byl kamen urazu. Takze jsme zustali u 4.
Jinak k ockovani a piti mleka, nepamatuji se, ze by nam po ockovani odmitla nekdy mleko. Pokud nechce jen mliko, avsak pije i ji normalne neresila bych. Zkusila mliko treba nahradit jinou mlecnou slozkou v napoji ci strave. Jsou deti, ktere sami prijdou na to, ze uz um nechteji a to brzy. Bohuzel napriklad nase mlada nikoliv 🙂)
@bartovka83 jojo zkusíme ještě zítra dát dvojku a uvidíme 🙂
@gepe z toho mám právě trochu strach, aby neodmítl pít UM celkově, ale myslím, že to má souvislost buď s tím očkováním nebo právě s přechodem na Sunar 3.
holky, tak to bude bohužel asi tím očkováním :( teď ráno mi mléko nechtěl pít vůbec a to jsem mu dávala rovnou jeho obyklej Sunar 2, ani z hrníčku to nechce. Ach jo... dnes zavolám doktorce.
Ještě mi teď došlo, že jsme byli včera na očkování. Úplně jsem na to zapomněla, protože jsem to přisuzovala tomu, že jsme přecházeli na jiné mléko. Může to být očkováním? Máte někdo s tím prosím zkušenost a kdy vám opět dítko mléko pilo? Díky 😉