Holky jak je to s tím UM?? četla jsem, že se nemá dávat dřív jak po 3 hodinách... Moje malá ma reflux, chvilku to bylo slabší, ale teď mi blije zase celkem dost a když to vyblindi má zase hlad... Zkoušela jsem vsechno, ale fakt křičí protože má hlad... Tak se ptám, jestli je to fakt nějaký problém, když ji to dám třebas po 2 hodinách znova... A vy co máte zkušenosti s refluxem, stalo se vám třebas, že jeden týden jste byly skoro bez blití a další týden se to zase vrátilo?? Používám nutrilon a nutriton a zdá se mi že malé sedí až na to blití... Nebo zkusit jinou značku UM?... Omlouvám se za tak dlouhý román 🤦🤦 malá má 2 mesice... Díky moc
Syn hodně blil, byl na UM, dávala jsem po cca 2-2,5 hodinách, zahušťovala jsem Nutritonem.Chvilku to bylo lepší, pak zase horší, změnili jsme UM a celkem to šlo, skončili jsme na Sunaru Komplex
Holky obnovuji téma, my jsme měli dva měsíce Sunar AR kvůli ublinkávání ale po něm mi nekakala..byla prostě furt zabetonovaná. Přešli jsme na UM Beba sensitive 1, zatím se zdá že ji sedí, kráasně prdí, nezdá se, že by ji bolelo bříško. Jenže zas mi ublinkává, tak přemýšlím nad tím zahušťováním. Jen zas nevím aby ju to zas neucpávalo kdyz ji to zahustím. A teď vím, že je ten Nutriton ale je něco aj pro Bebu?
@luckajar Dcerka mela sileny reflux, zvracela klidne i obloukem, ale byla kojena. Ja dodrzovala alespon ty dvouhodinobe odstupy, protoze jinak mlicko jeste nebylo stravene. Pomohl trochu Nutriton, ale zadnej zazrak. Zkus ji ou, treba ji tahle nesedi. Druha dcerka byla bez refluxu, ale kdyz jsem predla po pul roce na UM, zvracela mi Sunar. DM Babylove mleko vubec. Muze to byt tim.