Dávám 11 měsíční holčičce Complex, ale teď jsem si všimla, že má Sunar ještě prémiovější řadu a ta prý obsahuje ještě víc složek, které jsou podobné mateřskému mléku, kamarádky maminky mi to doporučily a tak přemýšlím, jestli do toho investovat 🙂
My se Sunarem nemám dobrou zkušenost, teda první týden to vypadalo, jako že je to mlíko úplně báječný, ale pak zácpa jako hrom, nakonec jsem zůstala u BIO Babylove z DM, ale před tím jsem vyzkoušela i Nutrilon a Bebu, nic nevyhovovalo...na Babylove nedám dopustit, je to německá značka a na trhu u nás je podle mě i nejlevnější...
Já používám sunar Complex jsem s nim spokojená,musím říct že je super,ale jestli chcete změnit na sunar Premium tak si myslím,že to není špatný nápad 🙂 Složky co mají obě mléka jsou podobná,akorát sunar prémium obsahuje složky DHA a ARA 🙂
První rok jsem používala to lepší mléko - Sunar prémimum a pak přešla na Sunar komplex. V 11 měsících už má i hodně příkrmů, tak bych v klidu zůstala u toho complexu.
Do půl roka jsem dávala premium, pak complex 🙂
Ahojky. Určitě bych za to nevyhazovala peníze. Já sama používám Sunar Complex, střídám to s Hami a i jsme kupovala mléko Babylove z DM. Kupuji většinou to co je v akci, jinak by se člověk nedoplatil. Také jsem to na začátku řešila s doktorkou a je pravda, že když se podíváš na složení veškerých nabízených mlék v obchodech, tak je složení z 99% stejné. Všechna mléka musí splňovat dané limity, tudíž je úplně jedno, jestli koupíš drahý Nutrilon a Sunar Premium nebo levný Babylove z DM. Je to pouze o reklamě, ale kvalita je stejná 🙂
opravdu není nutné si s tím dělat starosti 🙂
Lucka