Ahoj, prosím nedokázal by mi někdo poradit??? Mám dcerku od narození na UM. V porodnici dostávala Nutrilon a trochu hůř kadila. Když jsme jeli z porodnice, tak nám v lékárně doporučili Amilk, dost si ho ženský chválej. Ale nám asi očividně nesedí. Malá špatně kadila, tak jsem ji začala dávat probiotika, ta zabrala a vykadí se 2x denně. To je pak na chvíli spokojená a neječí. Jinak většinu času, když nespí, tak právě probrečí, protože ji trápí větry. A k tomu dost ublinkává.
Přemýšlela jsem právě o změně mléka, ale nevím na jaké přejít, aby to nebylo stále stejné a zároveň ji nechci každou chvilku měnit mléko, aby ji z toho to bříško nebolelo ještě víc.
Prosím nemáte někdo takovéto zkušenosti a jaké mlíčko vám sedlo??
Já jsem spokojená s Babylove z DM drogerie😉
my jsme vyzkouseli hodne mlek,nejdrive nutrilon obyč,potom hipp ten jsme meli asi do doby prvnich prikrmu pak pretal sedet,potom babylove bio ten se zase spatne rozmichaval,pak amilk ten take nesedel nakonec nam doktorka doporucila nutrilo comfort na zacpy a zazivaci potize a s kombinaci biogaia kapek (probiotika) a je po problem kadi 2-3x denne,bez jakykoliv obtizi.kdyz to byla katastrofa mela 2.mes zacpu,babske rady nepomahaly uz jsem nevedela co sni.
Naše malá měla dokrm v podobě UM od narození - Nutrilon Profutura a je na něm dodnes, kdy je jí 28 měsíců... žádná negativa, krásně prospívala, žádné nemoci... Při našem častém cestování jsme byli nuceni pořizovat i mléko v zahraničí a vždy jsme vybrali ten nejlepší Nutrilon, který tam byl a opět naprosto bez problémů... Nikdy jsem nezkoušela jiné značky (nebyl důvod, když byla spokojená a vše v pořádku), ale třeba kaši od Nutrilonu Profutura nikdy nepozřela, další jsem nezkoušela 🙂
Syn měl od necelých 2 měsíců klasický Nutrilon a vyhovoval mu, měl ho cca do necelých 2 let, pak jsme přešli na Hami....zkoušeli jsme i Sunar, ten mu sice chutnal víc, ale měl po něm zácpu, stejně tak po kaších Sunarkách....Nutrilon i kaše od Nutrilonu byly ok....jinak nemocný syn bývá minimálně, oproti kojeným vrstevníkům byl a je dokonce o dost zdravější 🙂
My do teď dáváme Sunar Complex, po Nutrilonu měl zácpu a bolelo ho bříško. Jinak je dobrá i Beba Comfort, to nám doktor doporučoval když začal hodně blinkat.
@evaii to musite vyzkouset co ji bude sedet, jak kazda mama je jina i mimi muze jinak regovat.
Obavam se,ze kazda maminka poradi neco jineho,protoze kazdemu mimi vyhovuje neco jineho.Opravdu tochce zkusit.Pripadne ziskat nekde vzorky a vyzkouset.Urcite doporucuji probiotika. Nam sednul Babylove.
Dávám Hipp od 4. měsíce, kdy jsem přestala kojit. Vše v pořádku, mimi kadí 1x, někdy 2x denně a přibývá. V noci spinká 12hod v kuse, takže ani hlady netrpí😉