Maminky chci se zeptat, kdy se u vašich miminek začal prodlužovat interval mezi UM. Malej mi momentálně pije každé cca 2,5hodiny a tak si říkám kdy se začne asi tak tenhle interval prodlužovat...gPřece jen by to chtělo mít možnost se trochu prospat, ale když sedet minut pije, pak má skytavku, pak prdy a než zase zabere, tak je hodina a půl pryč, někdy dokonce víc ea mně už na spánek nezbývá skoro nic...... Malýmu je cca měsíc.
Nám dítko spalo v noci cca v jednom měsíci. To stačila přes noc jedna dávka UM na 12 hodin. Jinak samozřejmě prospívalo a o jídlo si dokázalo říct velmi jasně 🙂
Když byl malému měsíc, tak jsem si musela dělat poznámky, kdy jsme krmili, protože jsem byla tak vysťavená, že jsem nebyla schopná si pamatovat ani poslední kojení 🤦♀️😆 Teď do toho koukám, a krmili jsme cca po třech hodinách ve dne v noci... V té době jsem kojila + dokrmovala, kolem druhého měsíce potom místo kojení odstříkávala a to byla teprve radost 🙄 Než jsem se dostala znovu do postele, tak se malý budil na další krmení... Ale kolem třetího měsíce začal spát celou noc 😉😊 Teď večeří v půl osmé a snídá mezi půl šestou a půl sedmou. Tak snad mu to vydrží 🙏😂
Přes den jí po třech hodinách.
Nas maly ma 2 mesice a budi se v noci kazdou 1-2 hodiny. Prvni mesic byl schopny byt i dve hodiny vzhuru, ted pije (je kojeny) nekdy 10 minut a nekdy pul hodiny a usne. Ale budi se casto porad. Spat ho davame ve 20.00 a pravidelne vstava mezi 4-5 ranni. Tez marne vyhlizim noc, kdy se trochu vyspim. Ale sestinedeli bylo pro me velmi narocne, myslim ze jsem ho vicemene probulela. Ale pak se psychika srovna (a mozna casem i ten spanek). Jak jsem se smirila s tim, ze nemam spaci miminko, tak je to i lepsi. Hodne sil preji 👍
Ahoj, mám dceru, která má také téměř dva měsíce.
Přes den se snažím držet interval tří hodiny. V noci se budí po dvou hodinách, ale zlobit ji prdy. Nicméně dokud nedostane flašku, tak se neuklidní většinou. Ale i tak se ti snažím držet na dvou a půl hodinách. V noci musím krmit vleže a nedávám odrihnout, protože když nakrmim a dám odrihnout, začne skytat a to je konečná. Pak by už neusnula. Ráno vždycky mrčí a tlačí, u toho ublinkava. Nemyslím, že bych překrmovala. Dávám 8x denně 90ml
Chceš optimistickou nebo pesimistickou verzi? V noci 5-6 hodin bez mlíka bylo už v porodnici. Přes den nepřibýval a měli jsme "příkaz" kojit max po 3 hodinách, i když se neozve. V jeho dvou měsících jsem vůbec netušila, zda jsem kojila či nekojila, jestli před hodinou nebo třema - musela jsem si to značit.