Problémy s vyprazdňováním, máme změnit umělé mlíčko?

konikova
30. lis 2014

Ahoj, máme osmi měsíční dítě a UM používáme cca měsíc. Nikdy neměl problém s vyprazdňováním ale dnes to byla hrůza. Používáme Bebivitu a problém nastal až teď, po měsíci. Vyprazdňoval se každý den, někdy i dvakrát. Teď ale dva dny nic a dneska u tlačení plakal, bylo to hrozně moc tuhé a barvou až do černa. Nevím, zda máme změnit UM nebo co byste mi poradili? Hodně pije, ovoce také papá, čemu se vyvarovat? Nebo naopak co přidat do jídelníčku, aby s tím neměl takový problém? UM dáváme pouze přes noc (2x), jinak má normální stravu. Myslíte, že to může být z UM? Bylo mi ho strašně líto. Děkuji za reakce.

pavlusa01
10. pro 2014

Není jisté,že by to mohlo být jen tím mlékem,ale jestli by to pokračovalo,tak bych asi mléko vyměnila....Já dávám sunar complex,se stolicí problém nemáme...Sunar obsahuje mléčný tuk a tak je právě nejvíce podobné mateřskému mléku a je zdrojem energie a právě i tento sunar obsahuje beta - palmitát a to je právě proto,aby nebyla tak tuhá stolice......Já právě tu Bebivitu nezkoušela tak nevím.....A také třeba i to noční papání,já malou v noci nekrmila....Tak doufám,,že se to zlepšilo a miminku je už dobře....