Ahojky maminy. Chci se zeptat na nejrychlejší přípravu UM v noci. Vždycky se mi probere a se spanim je konec 🤨
@oliver11 https://m.heureka.cz/sterilizatory-a-ohrivace/n...
Já tenkrát s dvojčaty používala elektrickou ohřívačku. Měla jsem na lince převařenou vodu a v dózách odměřenou dávku UM. Než se mléko ohřálo na perfektní teplotu, přebalila jsem je a pak hned dostali lahvičku.
Mám v konvici připravenou převařenou vodu, zapnu konvici prohřešků jen na požadovanou teplotu, vypínám konvici a hotovo. Minuta.
Termoska 🙂
Máme ohrivacku lovi, nejlepší vec 👍
Na nocnim stolku tolik lahvicek, kolikrat se budi (byvavalo 4x, ted uz jen 2),termoska a pixle s um. Nasypes um, zalijes hotovo. Spi se mnou v manzelske, nevstavam, probudila bych ji i sebe. Takhle to odbudem v polospanku obou a pohoda. Pouzite lahvicky umyju a sterilizuji az rano.
@leniczka23 tak to bude asi nejrychlejší zatím ještě v noci kojime, ale budí se čím dál častěji takže to bude asi otázka času 🤨
Měla jsem převařenou vodu v konvici a prihrejvala v mikrovlnce
Další věc je usínání. Od porodu usínal u prsu a musela jsem ho pořád budit pak rihnul jako chlap 😂, položila jsem ho do postýlky a spal. Teď když už je čas na spaní, začne se kroutit, trepat rukama přes obličej a házet hlavou, dudinu do pusy a zase ven. Když už ho ukecam za půl hodiny to samé a znovu boj a pak spí třeba 1,5 h. Nechapu🤨
@oliver11 Já zapnu konvici na ohřátí vody, zaleju sunar a hotovo. Během pár vteřin.
Taky termosku a kdyby náhodou byla voda ještě dost horká,tak zvlášť převařenou studenou na vychytani teploty, v doze od Avent připravené 3dávky ...
Jen otázka... Proč chceš dávat um, když kojis? Kvůli tomu, že se ti třikrát od uspani vzbudí? Me malá vstavala třeba co hodinu... Nejsem propagátor kojení,rozhodně chápu, když to nejde a musí se dokrmovat, ale na co zbytečně dávat um, když kojis a je to dostačující? Už jen to, že si sama pridelavas starost....
S termoskou vedle postele jsem se nějak nenaucila pracovat. Nechtěla jsem si pořádně svítit, takže jsem neviděla kam leju, kolik už ve flašce mám. Koupila jsem si ohřívačku na lahve, která umí udržovat dlouhou dobu teplotu, dala si do ní flašku s vodou, nastavila na 40 stupňů a pak jen z avent dávkovače nasypala um. Bylo to nejrychlejší a pro mě nejpohodlnější. Bez svícení, čehokoliv politého... nejlepší investice
Tak to nakonec vyhrála rychlost konvice 😉. Hned jak začne šmrdlat ručkama a letí dudina tak do 3 minut má láhev a je spokojený 🤗. A opět vstáváme ve dvě a kolem půl šesté. Prostě už mu moje mlíčko nestačilo 😪
@oliver11 termoska s vodou ☺️Do minutky hotovo☺️