máme 3 týdny a občas chystáme dokrm. Převařujete kojeneckou vodu? V návodu Nutrilonu je to psané. Děkuji
ano. převařovala jsem synovi k um kojeneckou vodu půl roku. pak už ji dostával nepřevařenou.
Prevarovala som obyčajnú vodu z kohútika
Urcite. Prevarovali jsme do jednoho roku. I MUDr takto radila.
U prvni ano, pak nam bylo receno, ze je to nesmysl kojeneckou prevarovat. A ted davam neprevarenou i z kohoutku.
Už také nepřevařuji kojeneckou ....od půl roka.....vubec si myslím ze je to prehnane kojeneckou prevarovat z kohoutku ano
Balenou kojeneckou jsme napřevařovali... přišlo mi čistší ji nalít z čestvé lahve, než patlat přes konvici nebo kastol. Nepoužívám ale lahev otevřenou déle, jak den (tu dopiju sama). Kohotkovou převařuji.
není třeba
Ta voda nikdy není stoprocentně sterilní, vždy v ní něco málo bakterií bude a pokud byla voda nevhodně skladovaná v teple než jí třeba naskladnili tak stála na sluníčku a podobně, tak se to v ní pomnoží, proto je lepší ji převařit.
Pro mimino jsem používala kojeneckou vodu. Nikdy jsem ji neprevarovala. Na nekterych i pisou, ze neni nutnw je prevarovat. Nedelali jsme to s zadnou🙂 Kohoutkovou jsme začali používat az skoro od roka (má horší obsah minerálů než kojenecka), taktéž bez prevareni..
Kojeneckou nepřevařuju.
Kojeneckou vodu z lidlu neprevaruju.
Samozřejme. 🙂