Chtěla bych se zeptat, máme 6 týdenní holčičku a od porodnice přikrmujeme Nutrilonem. V porodnici nám byl automaticky dán Nutrilon HA, ikdyž alergiky v rodině nemáme. Myslím, že to dávají pro jistotu všem, aby předešli problémům. Samozřejmě po návratu z porodnice jsme nadále koupili velké balení HA, které nyní dochází a já přemýšlím, že bychom koupili už pouze normální Nutrilon 1. Nemáte někdo zkušenosti s přechodem?
Děkuji za rady.
@katenkas ja kvůli mému atopickemu ekzemu také dávala Nutrilon HA a na obyčejný Nutrilon jsem přešla po necelém pul roce. Dr.mi řekla,ze máme přecházet postupně. Namichat ze zacatku více HA a postupně ho ubírat. První den 4:1 HA Nutrilon : normální Nutrilon (nebo 3:1, ted uz si nejsem jistá), kdyz to dobře snášel tak druhy a třetí den pul na pul, čtvrtý den 1:4 (1:3). A pak uz jen ten normální Nutrilon.
Ahoj, my dávali také to, co ty, a s přechodem nebyl žádný problém, bylo mi řečeno, že pokud budeme dávat dýl jak půl roku s HA, tak právě ta nějaká alergie může propuknout, tak jsme dávali jen do necelého půl roku a pak přešli na normální... nebyl žádný problém.... -))