Maminky, poraďte, malý mi odmítá MM, tak přecházíme na UM, mám podávat UM po nějakých časových intervalech nebo jak si malej řekne?
A co s MM, aby se již netvořilo?
Ani ne, ale už třetí den prostě malej odmítá moje mlíčko a já nevím, co dělat.
odmítá jako že se nepřisaje, nebo saje jen chvíli? je nespokojený? A co v noci? taky mě napadla MS.
Přisaje se, ale asi 5min. a nechce, a pak vztekle křičí hlady...MS nemám . Přijde mi, že vypije jen to přední mlíčko
a toho nenasytí, ale co dělat, pak už se ani nepřisaje. V noci mi po hodině vstává...:o(
Je pravda, že jsem, začala brát antiko...uvidíme ještě ho zkusím dávat častěji k prsu, snad to půjde, nechci přestat kojit...
Mezi jednotlivými dávkami UM by měla být pauza aspon 3 hodiny kvůli trávení. A mimčo by mělo vydržet je dost syté🙂
@mamilu Jééé nepřestávej!! to je přeci škoda!!! není vůbec žádné pravidlo,že by ti po UM spal nebo byl klidnější. Rozhodně mateřské můžeš dávat pořád, umělé po 2,5-3h a znám maminky, které měli velké trápení s tím, že jim plakali a nemohli jim dát UM protože prostě neuběhla ta doba mezi tím. Zkus vysadit antikoncepci, tak to chvíli vydržíte né 😀 tak se budete chránit jinak. Ale mateřské je to nej co mu můžeš dát. Po UM bude tlustej, nakynulej. Děti na UM jsou takový šíleně veliký, nehezký. A jak přibývá na váze? a že pije po hodině, to je normální,prostě je malinkej a chvíli trvá, než se kojení ustálí. A UM JE DOST DRAHÁ ZÁLEŽITOST, TISÍCOVKY MĚSÍČNĚ. A to je sakra znát v rozpočtu. Vydrž, vysaď antik. a bude to ok.
Tak zkusím vysadit antiko, snad to pomůže, naposledy jsme vážili u mudr. 12.2. a to za dva týdny přibral 590g, teď nevím, váhu doma nemám :o/ jinak díky moc za rady :o)
@mamilu tyjo, za 2t 590g 😲 to je super 🙂 hele, ono jsou prostě děti, co jsou neklidný a pláčou, když nejsou u prsa, Můj druhej kluk byl takovej. Nacpal se během chvilky, co se do něj jenom vešlo, a stejně po chvíli zase plakal a chtěl se přisát... to není nic hodnotícího, pokud přibývá a dost čůrá. Tvůj je malinkej, máte tak akorát po 6n, prostě tě hodně potřebuje. Je první, můžeš mu to dopřát, druhým se to dopřává hůř 😉 A mmch, nemůže ho zlobit bříško? nezkoušla jsi nějaký kapičky? BabyCalm atp.?
Období prdíků už jsme řešili a mám Sabsimplex a ty mu pomáhají, no jo no, když ono je těžký se na něj dívat, jak pláče a nevědět jak mu poct :o/ Ještě nejsem tak zkušená mamka :o) Počůraných plenek máme tak 7 za den, což si myslím, že je taky dost. Uvidím potom vysazení anti., snad to pomůže a malej se rozpapá, bojím se, abych z těch nervíků fakt nepřišla o mlíčko :o/
@mamilu zdravotní důvod?