Ahojte maminky , dceru jsem krmila mlíčkem hipp combiotik, chutově ok, stolice vcelku také pravidelná,ikdyž vesměs zatím jen s pomocí rourky( má 8 týdnů), tak snad to bude lepší. Jenže mi přišlo, že to mléko je docela hladové, prostě krmení co 2,5 až 3 hodiny ve dne v noci. Včera jsem koupila Babylove Bio na zkoušku a jedla ve 21h a pak až ve 3 ráno 😉 , uvidíme co kakání. Přecházela jste některá na toto mlíčko? Spokojenost? I ta cena je příznivá
Dcerka měla do 8 měsíců Bebu AR a jakmile přestala zvracet, tak jsme přešli na mlíčko z DM nebo Sunar když byl v akci a OK. I doktorka nám to schválila.
Obě děti mi rostou na mléku Babylove a všichni jsme naprosto spokojení🙂)) Žádné jiné mléko jim nechutnalo a po tomto se mohou utlouct a vše je úplně v pořádku, takže můžu jen doporučit🙂
To je normální krmit malé mimi po 2-3 hodinách, je to stejné jako při kojení. Dávám Hipp oběma dětem a jsem moc spokojená. Oba kluci trpěli na prdíky a tak po 14 dnech používání se jim to hezky upravilo a dodnes máme klid.
Ja zatim nevim Um mam jen na obcasny dokrm, ale taky jsem koupila babylove a budu prechazet z nutrilonu. Tak snad bude ok, maminky si ho dost chvali.