Holky,prosím o radu/y....musim ze zde.důvodu okamžitě přerušit kojení...malá flasku odmítá..jakékoliv um mléko také...je tu nějaká maminka,která musela řešit tuto situaci? Děkuji pěkně
Děkuji mooooooooooooc mooooooc za radu a odkaz...přesně tohle mi ta naše zavislacka dělá 😉
@jara16 snad to zafunguje i u vas. daji se k tomu koupit dudlicky s ruznou velikosti dirky - popravde me to vzdycky vsechno prislo stejny. kdyz byla dcera starsi, mela uz dost sily sat silneji, pomohla jsem si nuzkama a tu dirku jsem lehce zvetsila 🙂
jeste premyslim o jinych duvodech, proc ti nechce sat.
nase mala taky nekdy prskala, kdyz jsem ji to mliko davala teplejsi, nez chtela. ja se snazila priblizit teplote lidskeho tela, ale ona mela rada vsechno chladnejsi, jen vlazne. to kolikrat brecela, prskala, nechtela... pak se do mlika suplo trochu studeny vody a vycucla celou lahev.
nebo jste zatim nenasly mliko, ktery by ji sedlo. oni jsou kolikrat samy vitamin a kdesi cosi, vyrobci to nacvaknou samym zlepsovakem, ve vysledku vune mlika pripomina rybinu, jak je to obohaceny o blabla bla... me se nejvic osvedcil SUNAR ORIGINAL. oproti jinym je prijemne sladounkej a mala ho pila nejvic. jinank vypila vsechno, zkouseli jsme bebu, bebevitu, na sunaru original si ale vylozene posmakla. (jeste je sunar COMPLEX, a to uz byl prave taky trosku smradoch) 🙂
Nechce žádnou láhev.....ani mliko....zkoušeli jsme už skoro vše...nic...☹tak snad tohle zabere... Jinak mě napadl hrnecek...sape se nám po našem pití ...😀
no hele, to je skvely napad!!!! zkus cokoli! kdyz pujde na hrnecek, mate doma mazáka 😀 jakapa lahev, dejte sem hrnek rodicove! je uplne jedno jakym zpusobem do sebe mliko dostane, dulezity je, ze bude brisko plny. 😉 🙂
kolik je ji vlastne let? ja porad vychazim z toho, ze je to maly miminko, ale jestli uz ji treba prikrmy, mozna o mlicko nestoji, staci ji prikrmy a zizen zazene cajem.
taky vim, ze nekdo resi nahradu za kravske mliko mlekem obilnym, ryzovym... atp.
nase mala vyhlasila uplny STOPSTAV mliku v 9.mesicich a to doslova pres noc.
ma ho ve forme nejakyho pudinku, nebo jogurtovo- ovocny presnidavky, ale tim taky koncime. Jinak ho do sebe nedostane.
mam jeste starsi dceru, takze mala chce to co ta vetsi. V roce k snidani vidensky parky... (pssssst 😀 ), k obedu omacky s knedlikama, ale to uz je asi v pohode a tak. Mlicko pila s chuti tech 9 mesicu a pak proste presla na caj. Najedla se svickovou, napila caje a hotovo dvacet 😅 U doktora to radsi moc nerikam, asi by mi cerveny koberec nevyrolovali 🤐 🙂 . Ja se ale vzdycky ridim vlastnima ocima. Koukam a vidim, prospiva, neprospiva, je vesela, je unavena, bila, vic vitaminu..... oni nam to ty deti vlastne povi samy, kolikrat ten doktor byť v dobry víře akorat zbytecne znejisti a znervozni.
Měla jsem stejný problém, sice jsem nemusela tak akutně a okamžitě přestat kojit, ale malá nepřibírala a hubla a já už neměla skoro žádné mléko. VYzkoušela jsem všechno a první a jediné které začala pít byl až v roce, tedy po víc jak půl roce snažení. Je to mlíčko v krabičkách s brčkem, Nestlé Doremi Junior. Z lahvičky se pít nenaučila, dávala jsem jí to z těm učících hrnečku od NUK. Ale nebylo to ze dne na den, pořád se to musí zkoušet, i když je to drahé a otravné 🙂
.Tak to jste si pěkně uzily .☹.No s nasi í to bude asi take těžký...kojim skoro pořad....akorát v poledne ma prikrm....v noci kojim snad pořad...asi mne má jako dudlik a chce maminku.zkusime holt hrnecek....večer kaši...když bude mít hlad...vezme si.....
@jara16 ahoj, prispeji vlastni zkusenosti. nejakou dobu jsem kojila, pak mleko doslo 🙂 a meli jsme stejny problem. dcera odmitala lahev i pres to, ze brecela hlady. plivala to, odtahovala se, nechtela...
co nas zachranilo byla lahvicka tommee tippee, ktera je vytvorena tak, aby diteti pripominala matcino prso vcetne bradavky. koupila jsem ji a mimo nutrilonu, ktery dceri nechutnal mohlo byt v lahvicce uplne cokoli a vsechno vyzunkla.
tady odkaz la lahev:
https://www.google.cz/search?q=tommee+tippee&bi...