Přechod na UM, bezproblémový začátek a následný bojkot láhve

colormaus
22. čer 2021

Ahoj holky, mám 3 měsíční holčičku. Po druhém měsíci jsme začali přecházet na UM (kvůli mým zdravotním problémům), za začátku bylo vše bez problémů, přijala jak UM, tak lahvičku, obojí velice snadno a dobře. Po dvou dnech, kdy už jsme přes den přešli v podstatě jen UM, mi začala bojkotovat lahev a dožadovat se pití z prsa (kde už bohužel žádné mléko nemám). Lahvičku zcela odmítá, vypadá to, že skoro ani nemá hlad, jen se dožaduje sání prsa. Lahvičku si vezme jen v polospánku, ale to jen občas. Velmi často to také pozná a odmítá ji. Když se mi občas podaří "podstrčit" ji lahev místo prsa, klidně vypije 120 ml. Pokud si toho ale "všimne" (což je celkem často), tak klidně jen 40 ml a víc si nevezme. Zkoušili jsme, aby jí dal krmení tatínek, aby ze mě mléko necítila. Lahvičku stejně odmítá. Snažím se s ní hodně mazlit i během toho pití z lahve mít ji na těsno stejně jako u kojení. Měnila jsem i lahev, ale také ji odmítá. V podstatě začala stejným způsobem odmítat i dudlík. U syna jsem si zažila bojkot kojení, takže vím, že vlastně pomohlo tohle obdoví "jen" přežít. Jenže on mi pil aspon z jednoho prsa, takže si něco vzal. Ona si nevezme vlastně vůbec nic. Nezažil jste si někdo něco podobného? Nemáte tip na to, jak to zvládnout? Co vám zabralo? Díky.

jjasmina
22. čer 2021

@colormaus vyhledala bych laktacni a znovu se rozkojila, pokud již můžete.. Ja si zažila bojkot z obou a to je teprve slušné peklo