Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda -li by mi tu nemohl někdo poradit. Mám doma 4měsičního syna a používám Bebilon 1comfort.Dokud jsem kojila a Bebilon používala jako dokrm bylo vše v pořádku. Jenomže malý prso přestal chtít,proto už je úplně na Bebilonu. Od té doby se vykaká jen když mu pomůžu. Když dva dny nekaká,tak ten druhý den už se u krmení vzpíná a řve,takže mám problém vůbec do něj mléčko dostat. Používám i Lefax na prdíky a probiotické kapky a stejně mu to nejde. Proto zvažuju přechod na jinou značku. Uvažuji o Beba sensitive nebo NAN což je polská obdoba Beby premium. Můžete mi prosím poradit?
Ahoj,
my uz jsme asi dva mesice na polskem Nanu a malemu se po tom kaka docela dobre. Pouzivali jsme zpocatku Bebu HA, ale to mel docela problem. Zacpu ma jen po jogurtech a prikrmech, takze kdyz vidim, ze tlaci "naprazdno", pockam, jestli to nezvladne sam a pak jdu pro rektalni trubicku.
Jinak ke kapkam - pouzivali jsme SabSimplex, BabyCalm, Nutrolin-B a ted i ty probitocke kapky BioGaia. Nam nejvic zabral na prdeni BabyCalm a na to lepsi kakani Nutrolin-B, ale od toho pateho mesice stejne nic nepouzivame - prdi sam, tak nac mu davat nejake leky.. Dostava Selsky jogurt nebo Activii a tam jsou bifido bakterie. Jinak davam preventivne misto caje svestkovy napoj od Hippu - na 120ml davam cca 20ml stavy. V baleni je toho docela dost, tak si to naliju do sacku a strcim do mrazaku - kazdy den vytahnu jednu kostku a zaliju 100ml. 😉
Ono se to lehce rika, ale nejlepsi je vydrzet - od cca pateho mesice, kdy se mu zpevni brisni svaly, tak se vyprdi pekne sam a s tou stolici se to hold musi hlidat a kdyz tak pomoct.
Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s polskym NAN 2 pro mam doma 5ti mesicni holcicku a kojim zaroven prikrmuju polskym nanem,ale nezda se mi chut mleka je dost horsky mela jsem moznost ochutnat jen hami mleko a bylo hodne sladky,koupila jsem to v polsku je to baleni v plechu a mam tak trochu strach aby tam nebylo neco spatneho,Prosim odepiste mi jestli toto mleko davate svemu detatku,jakou ma chut a jak Vam vyhovuje dik moc
My jsme taky na polskem Nutrilonu Comfort 1 + tedy jeste kojim a mala s kakanim problem nema, ale je fakt, ze uz byla doba, kdy kakala 1-2x denne, ale to byl des.. plno toho, vsude a desnej smradek.. hodne trpela na bolesti briska - prdela, kakala, ale brisko bolelo.. Ted tyden pouzivame BioGaia a jakmile zabraly, tak kakame sice skoro porad, ale bez bolesti, krasna konzistence, barvicka taky. Boleni snad preslo uplne! Doufam, ze to vydrzi 🙂
My jsme Nutrilon i Bebilon pouzivali dlouho a vyhovoval, kakala po tom tak akorat. Doporucila bych ti zkusit Sunar. Ten obsahuje mlecny cukr a deti po nem hezky kakaji. My jsme ho pouzivali jako projimadlo, kdyz jsme meli nahodou problem.