Dobrý den malému nestěčí moje mlíko tak jsme koupili Sunar premium 1.a po něm přibral ale ublinkával. Když jsme šli na kontrolu po druhé tak nepřibral a doktor nám řekl že máme změnit příkrm na Nutrilon 1proexpert po něm tedy neublinkával ale měl zácpu a byl neklidnej furt bréčel po 14 dnech jsme šli na kontroliu a nic nepřibral tak nás objednal po dvou dnech a my jsme změnili přikrm na ten první po kterém přibral ale ublinkává a brečí že si ublinkne.
Chtěla jsem se zeptat jestli jste to měla taky některá tak s tím nutrilonem že vaše dítě ublinkávalo docela hodně ? a jak jste sním spokojené ? ještě jsme koupily Bebu optipro comfort 1 ale tu jsme ještě nevyzkoušeli děkuji za rady.
Rozhodne bych tak často nemenila značku, trvá cca tři týdny než si zvykne na dané mléko a přizpůsobí se trávení. Ublinkavani je normální, to dělají všechny děti,v tom problém nevidim. Nechala bych sunar a užívala bych si miminko ❤️
Dobry den, dcerka vyrastla na nutrilone pronutra, syn ho pije teraz tiez. A ani jeden nemal problem so zacpou, ublinkavanim ci nepriberanim, resp. nadmernym priberanim. Ale je to asi vsetko individualne...
Ublinkavani v male mire je u mrnat normalni, hlavne kdyz prospiva. 🙂 nemenila bych a pojracovala tim sunarem
dceři jsem dávala Hami,a u syna nejlépe Babylove,ze Sunaru mél problem s kakanim.
Po Nutrilonu malá kakala jen 1x týdně, po oranžovém Sunaru častěji. Zkusili jsme i Premiovou řadu, ale po něm teda zvracela první ligu, jsme tedy zpět na Sunaru Complex.
@cuuza Neměnili jsme jen jednou a to na žádost doktora kterej nám řekl že po Sunaru nepřibral že máme změnit příkrm. Jinak používáme ten Sunar.Jen jsem se chtěla zeptat a poradit třebas 🙂 Jinak jsi malého užívám vím že ublinkávání je normální 🙂 děkuji za odpověd
Také prikrmujeme, v porodnici dostala Bebu, ale měla malá problémy s bříškem, koupili jsme HiPP a ten ji teda chutná, nabírá tak akorát. Porodní váhu jsme měli 2400g a teď máme 9tydnu a jsme na 4400g. Používáme na bříško ještě kapky BabyCalm a netrpime ani na křeče, ublinkavani ani prdíky. 😊každé minci snese něco jiného.
@petunnie to je pravda že každé miminko snese něco jiného 🙂 děkuji vám za odpověd 🙂 uvidíme co řekne doktor 🙂
my blijeme hodně ale doktorka říkala že pokud přibírá tak je to normální někdy dá i 5 bodíček denně .Nekdy jsi to u vykopoavá jak jsi hraje je to děs clověk jen když jede někam na jeden den musí tahat milion hader
@terezia10 jo to znám 😀 taky když jedem nebo jdem tak mam několik věciček 🙂
Měla jsem nutrilon z porodnice a nevyhovoval, přešli jsme na bebu optiprocomfort a bylo po problému