Přešli jsme z Nutrilonu na Sunar. kakal tak ob den a ted už 4 den a nic 😒 . Po nutrilonu měl bolesti bříška a tak jsme přešli a Sunar mu chutná a tak nevim jestli čekat nebo změnit mlíko, ale jaký? bebu se bojim dát, dost čtu že právě způsobuje zácpu 😒 a Hami dávat nechci aby zase neměl bolesti bříška když to dělá stekjná firma jako Nutrilon. A hipp mu chutnal ale pak po něm začal hodně blinkat 😒 . budu ráda za jakoukoliv zkušenost, po jakém mlíku nemají miminka problémy s vyprazdnováním 😉
On byl brán jako endonošený i když měl přes 4kg 😀 a byl na JIRP a pak na JIP a tam byl na Nutrilonu a právě už 6 den po porodu měl koliky že ani tam nevěděli cos nim. prý jim tam prořval celý noci ☹ . A dětská řekla že jestli chci že máme vyzkoušet jiný mlíko. první syn právě Nutriln taky nesnesl a tomu vyhovoval Sunar. J8 doufam že nás zachrání příkrmy a už vidim že budu začínat zase ovocnýma přesnídávkama, protože když mu dam mrkev tak bude zabetonovanej úplně ☹ . Začínam se obávat že problémy s bříškem zdědí po mě, s tim mam problémy od malička a do teď je mě skoro po každém jídle špatně ☹
My dávali vždy Sunar a malej po něm zácpu nikdy neměl.... tak je to asi dost individuální.....
Asi je to fakt individuální. Já bych asi zkusila ty mléka měnit a uvidíte, třeba mu nakonec nějaké sedne. Ono ikdyž se přikrmuje, tak stejně by nějaké mléko měl mít, je ještě malinkej. A co nějaké ty kapky proti těm kolikám? Třeba by to zabralo.
Ono se lehce radí, ale když pak dítě pořád pláče a člověk mu neumí pomoci, tak je to hrozné. TeĎ už si nejsem jistá, ale ty první kaše jsou od 4 měsíců, tak překlenout ještě těch 14 dní a dávat ty kaše? Jestli ho to ale zase nezazdí.
Kubík měl po Nutrilonu zácpu, hodně blinkal a celkově byl protivnej. Teď dávám cca 5. den Bebu, kaká sám bez problémů a neblinká.
Marketko, každé mimi to má jinak, vydrž týden a pak zkus BEBU, malá po ní zacpaná nebyla a sousedce zase způsobuje zácpu právě Sunar... 🙂
Malá pije sunar a v pohodě. Asi to chce zkusit.
Malý po sunaru hodně blinkal a nekakal.Máme hipp ten mu vyhovuje jen hrudkuje a musí se s ním hodně třepat..
Ahoj, tak jsem nakonec koupila bebu, dle složení má železa stejně jako Sunar tak uvidíme. Hipp jsme už měli a po něm hodně blinkal. Tohle u prvního syna neznam. Nezbývá než vyzkoušet a za 14 dní už začneme s příkrmama a asi začnu jako u prvního s přesnídávkama a snad mu to pomůže. Včera jsem ještě od hippu koupila čaj na bolavé bříško tak uvidíme, ale u beby už asi budu muset zůstat. Nutrilon mu enchutná a měl z ěnj koliky, Sunar byl celkem ok ale tď má tu zácpu a po Hippu blinkal a to docela hodně 😒
Ahoj, nutrilon nás doslova zabetonoval a jednou jsme museli po 14 dnech na vyvolání stolice, po sunaru měla malá zaražené prdíky a tak jsme nakonec na Bebě a každý den je něco v plínce.
Už více jak rok pije malý Bebu bez problémů, zácpu měl po Sunaru. Chce to opravdu vyzkoušet.
Ahoj malá měla první měsíc Nutroš a to kakala jednou za tři dny. Od druhého měsíce pije Hami a kaká každý den, a neblinká. 🙂 Bebu jsem taky zkusila ale to jí asi nechutnalo.Bebu nechtěla....
Tak dneska vypil 1 dávku beby a asi mu chutná víc než Sunar, vypil celou dávku bez přestávek 😉 . Včera se konečně vykadil a smrad teda pekelnej 🙂 ale nekroutil se tak možná i čajík včera pomoh ahlavně mu čajík chutná. Koukala jsem a beba a i sunar má stejný obsah železa tak uvidíme, nejmín železa má Hami 😉
Ahoj Markétko,
já jsem dávala naší malé Nutrilon a problémy neměla žádné. Když jsem se ptala v lékárně na Sunar, tak mně právě říkali, že je po něm zácpa. S jiným mlékem zkušenosti nemám.Kristýnka Nutrilon pije doteď ,ráno a večer a to má dva roky.
A nemá bolesti bříška jen, jak to děti v jeho věku mívají? Jako, že to není úplně tím Nutrilonem? Třeba až se bude víc hýbat, bude po bolestech. I v porodnicích dokrmují Nutrilonem, mně bylo v porodnici řečeno, že Nutrilon je nejlepší po mateřském mléce.Právě, že nemají problém s blinkáním ani se zácpou.