Ahoj maminky,
Potřebuji radu, bohužel nemůžu už kojit nebot došlo mlíčko.Takže malej má měsíc a jako lajk jsem dal ana rady ostatních a hned první UM jsme koupili NUTRILON 1 ,ale malej byl po něm totálně křečovitej kroutil se blinkal vůbec se nevyspal prdíky zaražený a kakání bylo asi takové,že při každém krmení to šlo hned ven do minuty,takže u nás nepřicházelu v uváhu přebalit před krmením.Navíc Nutrilon neskutečně pěnil .Tudíž jsem koukla na internet samozřejmě co maminka to jiný názor 🙂 😢 a koukám že mlíčko Hami ,ikdyž je od stejného výrobce mělo dobrý ohlas. Včera jsem dala starou dávku Nutrilonu a jakmile měl hlad tak při dalším krmení rovnou novou dávku HAMI citlivé bříško, konzistence suprová na první pohled totální rozdíl od nutrilonu,hutnější a nepění.Malinký přestal blinkat ,max při odříhnutí mu to ujede,ALE OD TÉ DOBY cca od 16h. odpoledne stolice žádná,tak se zas bojím aby po tomhle neměl zácpu:(( popřípadě jak dlouho mám čekat jestli to zácpa je nebo ne?a jaké máte zkušenosti vy?Já už jsem zoufalá:(
Děkuju jste zlata
Ahoj mi jsme na Nutrilonu už od narození,taky mi ublinkávala a bolení bříška taky měla,koupila jsem infacol na prdíky a lactobacilky baby a vše se zlepšilo.Ale poukud jí vyhovuje od Hami tak to neřeš.Zácpu určitě nemá někdy se po UM stává,že nekakají třeba dva dny.Ono se to zlepší.
Ahoj my sme taky prrsli z nutrilonu na hami.Po prechodu nemal stolicu asi 4dny ale pak se to zrovnalo.Pri nutri.mi taky hodne pobrekaval.Jinak bud v klidu mne uz nemal stolicu i 8dni takze po par hod.nemmusis mat strach
Zácpa tak po několika dnech, ne po několika hodinách bez stolice..