miminko 3 mesice.dokrmovli jsme nutrilonem.v naivni predstave ze diteti dopreju to nejlepsi..jsem koupila nutrilon profutura,ktery je drazsi ale davali ho v nemocnici,na obalu ma nejake slozky na vic..dneska od 1.30 dp 3.30 probuzeni..pul hodiny intensivni plac..mleko jsme zmenili ve ctvrtek od vecera..takze jedeme teprve prvno den..je to reakce na zmenu?kolik dnu zkouset?nebo hned zajit rano koupit klasickej nutrilon? co myslite?
@michaelllas tyjo..nikdy takto nevyvadel:( taknzkusime dalsi noc..ani si nevybavuji ze bych neco snedla
@marketka_m Já tě úplně chápu, ale zkus vydržet na tom mléku opravdu minimálně ty 4 dny. Plakat mohl jen třeba kvůli vjemům co zažil přes den...Pokud teda vyloženě nevidíš, že ho bolí bříško. Tak držím palce, ať si to sedne🍀
@michaelllas noc byla klidnější.. tak snad to byly vjemy 🙂
@michaelllas upřímně si myslím, že to není pravda, že reakce přichází až po 4-7 dnech ..malá trpěla na zácpu a bolení po Bebě tak jsem nasadila HiPP, ale opět zácpa a bolení a nakonec jsem dala Kendamil a po něm přišlo okamžité zlepšení ze dne na den 😉
@marketka_m myslím, že to byla reakce na změnu mléka ... koneckonců když dospělýmu člověku něco nesedne tak reakce také nepřichází až po několika dnech, ale obvykle po pár hodinách 😁
@hasara33 hmmmmm.....tak ted nevim..ach joj...a to jsi po jedne davce hned menila na dalsi mliko?my dokrmu mame tak max 200 ml za 24 hodin
@hasara33 Nemůžeš přeci srovnávat dospělého člověka a 3 měsíční miminko, které má neúplně vyvinutý trávicí systém. Interval 4-7 dní je jednak doporučený interval pediatry a jednak přímo výrobci.
@marketka_m Nejhorší co můžeš udělat je to, že budeš střídat denně kojenecké mléko. Určitě najdeš informace i na netu, pokud se ti nezdá moje odpověď 😉
@marketka_m ano měnila jsem hned, protože jsem se nemohla dívat na to, jak se trápí a po Kendamilu přišlo zlepšení hned ..kdybych čekala ty doporučený dny tak mi malá asi vybuchne
@michaelllas to byl samozřejmě vtípek..jasně, že to nechci srovnávat nicméně já osobně kdybych ty intervaly dodržovala tak se mi malá akorát trápí zbytečně o několik dní déle
@hasara33 Tak ta doporučení jsou z nějakého důvodu. Během tak krátké chvilky není trávicí systém schopen ( u tak malých dětí) tak rychle reagovat. Mám na mysli bolení a zácpu. Zřejmě u tvé dcery to bylo způsobeno ještě něčím jiným. Ale rozhodně se nechci tady dohadovat 🙂
@michaelllas možná za to mohlo i něco jiného, to už se nedozvím každopádně po tom Kendamilu opravdu okamžité zlepšení ...nicméně to, co platí pro jedno miminko tak rozhodně nemusí platit pro druhé takže určitě je dobré nějaké doporučení dodržovat, ale také se trochu řídit vlastním citem 🙂
@hasara33 To máš pravdu, souhlasím 😉
Ne to nebude reakce na změnu kojeneckého mléka. Změny se projevují nejdříve po 4-7 dnech 🙂