Nutrilon Nenatal 0 na recept

ell552016
21. kvě 2016

Dobrý den, dostala jsem od dětské recept na Nutriln nenatal 0, pro nedonošence do 2,5 kg. Co vím, sice se doplácí ale ne plná cena ale v lékárně (dr.max) i bylo řečeno že NN 0 se nehradí a platí se plná cena a recept mi vrátili. Setkal se s tím někdo? Nechápu pointu toho receptu, k čemu mi to pak je?

gujduska
29. led 2017

Aha,tak nám třeba nikdo ani recept nenabídl,a to zítra opouštím porodnici s naším předčasňátkem :(
Ale vidím,že to je starší příspěvek,tak jak jste to pak řešila?Jen volným prodejem?

myshoun
29. led 2017

Záleží jak brzo se mala narodila... pokud nekojite a mimco je zvyklé na UM z porodnice, tak bych pokračovala na co je zvyklé. Já kupovala nenatal 1 bez receptu, stalo to dost peněz, ale vyplatilo se.

gujduska
29. led 2017

@myshoun je narozená 34+4 a nemám dost mléka,dávali nám do teď Nenatal,ale jaký přesně nevim.Tak uvidíme jestli se doma nerozpijeme a nerozkojíme,je to drahé,ale co by člověk pro toho tvorečka neudělal,že?

myshoun
29. led 2017

Ono v ideálním případě se nenatal dává do 4 az 5 kil. Navic se docela spatne shaní. Prakticka lékařka ho pro syna nepredepsala- nevedela, ze to existuje 😊Nevím, jak v jiných nemocnicích, v Mostě nekojene nedonosence prevadeli na obyč nutrilon 1.

gujduska
30. led 2017

@myshoun Tak my jsme teprv 2,5kg,takže ještě chvilku potřebovat budem.U nás v nemocnici ho v lékárně mají,ale jinak ve městě po Zlíně je všude na objednávku.
A je teda možné,že na předpis by byl levnější,nevíte?

myshoun
30. led 2017

Popravdě nevím, jestli ho predepisujou. Zažila jsem situaci, ze i když byl predepsanej, stejne se platila plna cena. A jiná kamarádka říkala, ze ji predepsali jen málo balení. Bylo to před dvěma roky, co jsem to řešila. V ty době nešel sehnat a objednávali jsem přes lékárnu. Cena byla dost vysoká- 400g za 400 Kč -+ a balení vydrželo na par dni...

kamisek310
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kamisek310
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kamisek310
1. únor 2017

A jinak,zalezi na lekari. Nam psali na lekarsky predpis,ale mohou jen do 3,5 kg a proplaci pojistovna cast ceny. Zalezi take na lekarne,je treba sI zjistit,kde bude doplatek nejnizsi 🙂