Ahoj mamky koupili sme Nutros good sleep a zacli davat male na noc ..uz treti noc...jake mate zkusenosti?zabiral..opravdu po nem spi dele protoze dele travi a nema tedy brzo pocit hladu?ja sem zatim zmenu nezaznamenala..je to brzo..mam pockat aspon tyden?spis mi prijde ze je hladovejsi..mae budou v so 2mesice a pres den davame Nutros 1 pronutra.
Podelte se prosim o zkusenost 🙂
@magda172015 Tak je to už šest let ale taky jsem se v půl roce rozhodla vyzkoušet nutrilon good night který měl údajně zasytit. No a změnu oproti klasickému jsem nezaznamenala - noční krmení bylo pořád stejné. Takže u nás to nefungovalo.
No me prave taky prijde ze se to minulo ucinkem akorat mi prijde ze ma vic tuhou stolici..az zacpu...a tlaci jak o zivot ☹
já dávala u staršího nějaké Hami na dobrou noc... částečně to fungovalo... ale to už byl větší, tak 3-4 měsíce...
U nás teda funguje, poslední krmení máme mezi 23 - 24 hod. a malý spí celou noc bez krmení, takže spokojenost.
Taky jsme synovi koupili Nutrilon Good Sleep a po dvou týdnech jsme ho s manželem přejmenovali na Nutrilon Good Shit 🙂 absolutně nezabíral a měl problém se vykakat....
Taky máme..usne kolem devate a spi do pul pate...spokojenej
Holky jak to máte u prcků, kterým je dva a půl měsíce - kolik toho vypijí. Malá mi POKAŽDÉ vypije 215ml - máme Nutrilon. Váží něco málo přes pět kilo a narodila se s váhou 3220g. Neměla jsem mléko, byla hladná tak jsem na UM. Mne to přijde hodně, kdo to má podobně? Potřebuji povzbudit, že nejsem jediná 😀
Omlouvám se, já to odklepla tady omylem ☹)
pětkrát denně, v noci spí to se nebudí, taky mi to přijde dost, musím se na to zeptat dr. v pondělí, zase odepírat ji to nechci
je to už dávno, ale u první dcerky ty extra sytivá mlíčka ať se jmenovala jakkoliv absolutně nefungovala