Nutrilon AR, jak ho připravujete?

kkkellis
30. dub 2017

Ahojky mám dotaz už po 4 měníme UM. Začaly jsem na hippu z toho jsme měly zácpu a koliky, tak jsme přešly na nutrilon colics a ten byl v pohodě. Náš prcek má už ale přes 3 měsíce koliky přešly(doufám) vím že se to vrací, každopádně po domluvě z doktorkou jsem si řekla že by jsme mohly zkusit normální nutrilon. No stolice v pohodě, ale hodně si ublinkává ten normální nutrilon je řidší než ten na koliky, takže zase problém. Dnes jsem teda koupila nutrilon AR na ublinkávání, ale co jsem nečekala že to je až tak husté, ale co mě zajímá na obalu píšou při přípravě klasika ohřát vodu pak prášek 10 vteřin třepat to známe, ale 7 minut čekat než se mléko zahustí?! To je docela mazec já připravím mlíčko během pár vteřin a navíc v noci kdy nechci malého nechat vyřvávat do aleluja...Jestli tedy některá dáváte tohle mlíčko jak to teda děláte? děkuji moc za rady...🙂

soyevita
30. dub 2017

@kkkellis Když neublinkával po Hippu a Nutrilonu colics,tak bych žádný AR nedávala,protože kdyby měl prcek reflux,tak by se to projevilo už dávno.
Svatojánský chleba může u citlivých miminek způsobit zažívací problémy
Prostě mu ten nutilon neseděl,proto ublinkával a většina kojenců ublinkává.
Jinak žádnou radu nemám,jen vím,že je hodně hustý