Ahoj, potřebovala bych radu! Malej má 2 měsíce a co mu dám to vypije, ale taky vyblije čím víc vypije tím víc vyblije. Takže mu dávám dle svého uvážení, ale zase nevím zda mu to stačí. Znáte to?O jídlo si moc neumí říct i v noci se furt vrtí a mrčí až když si aspoň trochu brekne tak mu dám, ale to trvá i od půlnoci do 3 ráno potom mudám mléko a jak dojí je půl až hodinku klid a začne se kroutit a fńukat a pak se vyblije. Takže má 7-8 hod 90 ml, 9:30 -10 hod má 90ml někdy 120 podle toho jakej je umrančenej v půl 13-13 hod má 120 ml pak ven a spinká do 16-16:30 pak má 120 ml potom 19 hod 120 ml a poslední kolem 3-4 hod. Prosím o názor. Děkuji
No, to ze miminko ublinkne po jídle, pul hodinky, je normální a zda se, ze je toho hodne- jen zkus rozlit třeba 10-20ml, a uvidis kolik toho je. Ublinkavani můžeš trošku zlepšit davanim odrihnout i mezi pitím mlicka, když se kroutí a mrci, tlačí ho v žaludku nalokany vzduch. Nepije moc, 120je akorát, i bych dávku přidala, pokud ma o půlnoci hlad, 6x za den je celkem malo. 20-4 je hrozné velká pauza.
Mně blinkala i hodinu po kojení, na radu dr.jsem davala odrihnout behem kojeni ale řvala ze ji beru prso. Zlepsilo se to casem ale ty davas flasku, tam se mnozstvi asi neupravi:( jinak moje jedla tak jako tvoje kdyz jsem ji zpocatku prikrmovala a vazila
na ublinkávání existuje spešl UM,jinak při refluxu platí,že musíš po nakrmení držet miminko delší dobu ve vertikální poloze,dávat odříhnout. časem se to upraví,jo a nedávej pít častěji než cca po 3 hodinách,UM je blbějc stravitelné
@qqqqqqqqqqqq Jestli je na Um řídila bych se dle toho, kolik ti řekne dr. ze máš pít a nedala bych mu dřív jak za2,5 hodiny.