Nevhodnost UM - nespavost. Jaké jiné mlíčko?

n1kyta
6. pro 2017

Ahoj holky, nedávno jsem tu s vámi řešila nespavost mé dcerky (skoro 10 měsícu), nespinká od 4 měsíců od doby, kdy dostala nutrilon. Vůbec mě nenapadlo, ze by to mohlo být z toho, (samozřejmě jsem zkusila všechno možné okolo), ale díky vám, jsme na to přišli. Zkusila jsem tedy dát nutrilon HA, který měla predtim už i v porodnici. Nejdřív jsem myslela, že to moc nepomohlo ( vstavali jsme tedy už "jen" 10x za noc a přestala se budit s pláčem, ale stále jsme byly dost často vzhůru.) Včera dostala od tatky jednu dávku klasického nutrilonu a zase pláč - spali jsme opět tak 2 hodiny. Takže se mi potvrdilo, ze to je opravdu nevhodností UM. Poradíte prosím jaké jiné mlíčko zkusit? Měl někdo podobný problém?
Jen poznamenám, že laktobacily dáváme. Přes den se nezdá, že by ji bolelo bříško, jen v noci je to katastrofa.
Moc děkuju.

snahnah
6. pro 2017

@n1kyta Od půlroku jsem dávala rýžové mléko, dělala jsem z něho i kaše, pudinky,... Kravské úplně vyřadila. Junior měl průjmy, pak se to spravilo. Občas čistý bílý jogurt. A jednou jsme oba po antibiotikach začali brát nějaké doporučené probiotika a takový břichobol jsem nezažila, letěly do koše.

absintka19
6. pro 2017

@n1kyta tak my jsme na Nutrilonu od porodnice, mala ma za chvilku 7m a v noci spi v tahu 11hod a pres den 4-5 hodin 🙂 Ono to nemusi byt nevhodnosti mlicka, ono um neni mm a nam pomaha nechat i v prubehu odbrknoout, ono se travi jinak nez mm, proto ten plac.

absintka19
6. pro 2017

@n1kyta jen doplnim ja a moje segra mame den od sebe narozene holcicky, obe na Nutrilonu, moje holcicka spi 15-17 hod za den od segry spi 9-11hodin. Je to i o diteti. Nase se pohybuje od 3m takze se i rychle unavi, porad musi neco delat 🙂

swetlusska
6. pro 2017

My jsme Nutrilon přestali už dávno, ucpával ho, stejně jako Sunar. Takže jedině mlíčko Hipp a je klid 🙂

sirka1
6. pro 2017

Zkusila bych Hami, to našemu malému sedlo.