Ahoj, s jakým UM máte nejlepší zkušenost? Syn (za 14 dní 3 měsíce), plně na UM, trpí na bolení bříška, už to není tak strašné, ale pořád se kroutí a neskutečně poslední týden prdí. Do toho má mírný reflux. Momentálně je na Hipp Comfort.. Ze začátku super, ale teď po nějakém měsíci mi přijde, že je to zase horší.. Nevím jaké UM zkusit jiné.. Jaké máte prosím zkušenosti? 🙂
@pajushka1 To malý měl zácpu po Nutrilonu.. Teď při tom Hippu má plnou plínu obden.. Ale právě poslední dobou se kroutí, občas tu flašku ani nechce
@novacka1276 BEBA sensitive, bolení bříška každodenní pláč, rourkování po 4 měsících útrap přišla tahle záchrana. Malý je teď 8měsiců a přecházíme na BEBU komfort pokračovací. Pakliže nesedne jsem rozhodla opět přejít zpět na BEBU sensitive a nechat ji až dokonce. 👍
@miriam1989 na tu BEBU jsem také četla spousty kladných recenzí.. já s ní tedy nemám dobrou zkušenou od první dcery.. ale asi ji zkusím 🙂
Zkoušeli jsme HiPP na Nutrilon a skončili jsme s Nutrilonem Allergy care a je klid 🤷
@novacka1276 je jasný, že každý mimčo je jiný a každýmu pomůže něco jinýho a zároveň se musí brát v potaz, že ty mlíka se neustále vylepšují (tím pádem příklad BEBA před 5ti lety není úplně stejná jako BEBA teď). Ale nás vážně zachránila, běhali jsme od doktorů k doktorům, na rehabilitacích jí Dr. po týdnu zavedení tohoto UM skoro nepoznala. Typ jsem dostala od známé, kteří měli ty samé problémy. Takže za mě doporučuji (pozn. neleknout se zelený stolice u BEBY normální) 👍😊
@novacka1276 zkoušeli jsme Hipp (šílená zácpa), Beba sensitive (zvracel obloukem), Kendamil (průjem a zvracení), Nutrilon (zácpa a šílené bolesti bříška)..
Nakonec jsme na klasickém Sunaru a super,prdiky pořád máme,sem tam bolení ale kaka mi krásně jednou denně. Na zažívání nám sedl asi nejlépe.