Nechce mi papat UM. Zkusit změnit UM?

eliska1998
24. pro 2021

Ahojky moje mala skoro 3 mesice mi nechce vubec papat UM..nebo spis papa ale malo a ji na etapy.
Delam ji 120ml a z toho mi vypije treba 70ml a pak uz nechce a doji to treba az za pul hodinky i treba za hodinku a za boha to do ni nemuzu dostat..
Nikdy mi tohle nedelala krasne mi papala a netusim cim by to mohlo byt..
Mimochodem davam ji najist jinak kazde 3-4 hodinky podle toho kdy si rekne😇 Ale dokaze mi i bez jidla vydrzet 5hodin a ani po 5 hodinách mi nevypije to co ma jak kdyby nemela vubec hlad..

Davame Babylove krasne mi po nem kaka a neblinka mi vubec
Mam zkusit zmenit UM? Nevim si vubec rady a jsem z toho spatna..
Mala kdyz mi uz odmítá mlicko tak kdyz ji dam dudlika tak ho strasne moc cuca a ručičky si taky strka do pusinky ale jakmile vidim ze cuca dudlík mlicko nechce..

tasimia
24. pro 2021

@eliska1998 my jsme řešili doma stejný problém, od 3m jako když utlo, mléko jsem do ní cpala na etapy, přes stříkačku, nejvíc pomáhalo ve spánku. Holt my mame doma nejedlika. Řešila jsem to s doktorem, pokud prospívá tak nabízet a nabízet. My jsme začali i na doporuceni dětského dříve s příkrmy.

tasimia
24. pro 2021

@eliska1998 joo a změna mléka nepomohla vůbec.

eliska1998
autor
24. pro 2021

@tasimia Dekuju mockrat jdeme k doktorce az po novem roce tak to s ni budu resit 🥰

pampeliska1313
24. pro 2021

Syn teď začal večerní dávku bojkotovat v pěti měsících, protože byl už unavenej. Tak ho mezitím prebalim atd a co vypije ještě po prebaleni mu dam a pak jak se probere, někdy vydrží do další dávky někdy dřív. Taky dávám zrovna teď to vecerni mliko na etapy, proste nabizejte.🙂

n_ikola
10. led 2022

Kolem 3m jsme měli to samé - tohle je bojkot.
Malý plakal, vztekal se, vypil třeba 40ml dal nechtel.
Pak to skocilo.
Teď dela pro zmenu u pití blbosti. Vypije třeba 60 ml, už nechce. Dam do ohrivacky a cca za 15 minut nabidnu znovu. Většinou to dopije.
Tohle udělám max 2x, pak vylivam.

Od 5 měsíce ji prikrmy.
Dle mého už ho stvalo pít jenom mliko, prikrmy se to upravilo 🙂 více si ho váží 😀