Můžu dávat umělé mléko označené "na noc" i přes den?

vkank
9. zář 2019

Dobrý den,
mám 10. měsíční dceru a přecházíme z kojení na umělé mléko. Chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s tím, jestli je možné dávat mléko označené "na dobrou noc" i přes den (konkr. teď myslím Hami, ale to je asi jedno)? Přes den jsem kojila většinou jen 2-3x denně, hlavně před spaním, takže tak bych pokračovala i v tom umělém. To mléko na noc je podstatně levnější a přijde mi zbytečné kupovat na den jiné, když by ho pila v podstatě hlavně před tím spaním. Nějaký důvod to označení ale nejspíš má... Díky za zkušenosti.

michaelllas
9. zář 2019

Oproti obyč. obsahuje kukuřičné a rýžové vločky, aby více zasytilo. Pokud už budeš dávat jen před spaním, tak problém nebude. Neznám ale přesné složení, jestli by výživove stačilo na pokrytí vitamínů, min. látek atd.. pokud teda nedáváš i jiné mléčné výrobky😊

michaelllas
9. zář 2019

@vkank Ještě se dívám, to mléko na den není ale dražžší než to na noc...právě naopak. Jinak složení ano, základní výživu miminko dostane i z tohoto na noc, ale myslím, že na trhu jsou mléka s lepšímii benefity za stejnou cenu 😉 Ale pokud Hami vyhovuje, tak kup to na den...

vkank
autor
10. zář 2019

@michaelllas Ono zrovna to na noc bylo ve sleve a to skoro o stovku min,nez to na den. A nekde byly zlevneny obe a to nocni bylo opravdu levnejsi. Jinak jsem prave nekde nasla,ze to od Hami je nejlepsi,ze vyhralo i v nejakym testu, tak jsem chtela zkusit primarne to a dceri chutna. Jako druhy jsem zvazovala Bebu od Nestle.
Dekuju za info 🙂

zuzan88
10. zář 2019

Baští už normálně? Pokud ano, přijde mi zbytečné dávat um přes den... Dávám před spaním (večeře) a v noci, max. ráno. Kupuju hipp, ale u nás sem rozdíl zasycení ani nezaregistrovala... 😉

vkank
autor
12. zář 2019

@zuzan88 jj,jinak jí normalne. Na krabici pisou,ze by to snad mela mit 4x denne,ale to jsem vyzkousela, a pak uz mi nepije nic jinyho. Davam ji to tedy pred odpolednim "velkym" spanim (byla zvykla kojit), vecer pred spanim a kdyz se v noci vzbudi. Kdyz se vzbudi po druhy,tak ji dam caj a dopoledne ho ma tedy taky a kdyz je pres den potreba.

vkank
autor
12. zář 2019

@zuzan88 jinak driv se budila v noci castejs,ted spi lip...tj dukaz toho,ze uz jsem moc mlika nemela (jsem znovu tehotna a samo mizi..)

ah1234
12. zář 2019

@vkank to je len dokaz toho ze UM viac zasyti. Moj syn spi odkedy je na UM celu noc (od 2 mesiacov), kojene deti mnohokrat ani v roku nespia celu noc 🙂

martiniquest
12. zář 2019

@vkank Ze se kojene dite budi casteji nez na UM nijak nesouvisi s mnozstvim MM. Prvni si o kojeni zjisti relevantni informace a nesir, prosim, nesmysly.

fouskovi
12. zář 2019

@vkank to neznamená že když vyhrálo tak že musí vyhovovat teď v Dr. Max mají v akci třeba Hipp Combiotik

vkank
autor
13. zář 2019

@martiniquest Sirim maximalne tak svoji zkusenost. Nez jsem otehotnela znovu,tak jsem mela mlika hodne a mala i dobre spala. Pro me je tam jasna souvislost,ze uz jsem ho mela posledni dobou malo. Kdyby samo nezmizelo,kojim rada dal.

vkank
autor
13. zář 2019

@fouskovi Dceri chutna,takze asi vyhovuje. Zatim jsme koupili jednu krabicku na vyzkouseni,uvidime,co dal. Diky za info.

zuzan88
15. zář 2019

@ah1234 s tím nesouhlasím.... Mám dítě na um a celou nic mi ještě nespal... A to bude mít rok... 😉

ah1234
15. zář 2019

@zuzan88 nie je to pravidlo, ale je to castokrat tak 🙂 samozrejme su kojene deti, co spia cenu noc a deti na UM, co ani zdaleka. Ale to, ze v noci autorke dcera spi viac po UM, nie je hned dokaz toho, ze mala menej mlieka