Dobrý holky chci se zeptat můj syn používal dlouho mliko Sunar 1 a jak jsem byla u doktora tak mi rekl ze mam mu dával Sunar 2 a včera jsem mu dala ráno a začal mi po něm zvracet. Nevím co mám dělat
Proč myslíš, že to spolu souvisí? Mohl zrovna chytit nejakou virozu. Zkus se podivat na složení 1 a 2, bývají úplně stejné až ns jiný poměr některých vitamínů a minerálů.
Hubnout nezačne. Zkus dat tu dvojku ještě jednou
@mia_von_prag no protože když jsem mu ráno dala mliko tak byl v pohodě a pak jsem mu dala mliko než šel spát ve 12:00h mliko spal normálně a najednou to mliko celé vyblil. Na Sunar 1 jedl normálně i rohlík se sýrem k večeři a když mu dám rohlík tak to vyzvraci a vyroza to určitě není to by zvracel i z jiných věcí a to on nemá.. A Sunar 1 když dostal 180ml to snědl hned a když jsem mu dala Sunar 2 180ml tak snědl 5ml a hned ho to natahovalo
Podle mě je kravina aby to bylo po tom sunaru
Ty mas k sunaru 1 uz zavedeny rohlik se syrem k veceri? Jako to zvraceni po dvojce spis fakt nebude
“Na Sunar 1 jedl normálně i rohlík se sýrem k večeři a když mu dám rohlík tak to vyzvraci a vyroza to určitě není to by zvracel i z jiných věcí a to on nemá..”- tak jak to je? 🤷🏾♂️
(Spis bych taky cekala bonus z ordinace 🤦🏻♀️)
@elesse řekl mi to doktor že mam dat Sunar 2.. Tak jsem to koupila ráno jsem mu dala mliko to bylo v cajk ve 12:00h dostal brambory s mrkví a s masem na svačinu měl mliko a za pár min to všechno vyzvracel. A druhý den to měl znovu a to měl ráno mliko pak obed a jak si dal jen pár lžiček tak zase mi zvracel
@natty29 coze? Tys davala sunar 1 do roka a az po upozorneni od sestry si presla na 2?? A nenapadlo te precist si krabici, ze sunar 1 je do 6 mesicu, sunar 2 tusim do 12 mesicu a od 13mesicu je sunar 3????
Dyt je to na krabici jasne napsane, i v tabulce davkovani je to jen do 6m rozepsane… tak tohle mi vazne hlava nebere
@natty29 klidně dávej jedničku.