Mohu dát Nutrilon AR 2 5měsíčnímu synovi?

olalafonda
5. srp 2016

Zdravím, za 14 dní bude mému synovi Půl roku, dostala od návštěvy Nutrilon AR 1 a2 mám strach že mi nevystačí nutrilon AR 1 , Tak se chci zeptat až mi dojde nutrilon 1 mohu už dát 2 když mu třeba ještě nebude půl rok?? Do města se nedostanu abych koupila . dík za odpovědi🙂

horsiee
5. srp 2016

Myslím, že to nebude problém. Je to jen pár dní. Podle mě to může mít o kousek dřív než přesně v den kdy mu bude půlrok 😊

barumat
5. srp 2016

Kdybys věděla, jak naše mamky krmily nás... Byl jeden sunar, který se ředil podle toho, jak byly děti malé, kdo měl zácpu, dostal hned po šestinedělí ovocné pyré, kdo blinkal, dostal sunar hustší.. To byly hokusy pokusy. Čtrnáct dní je opravdu prd, klidně ho dej. Navíc, pořád se říká, že máš zohlednit, jak dítě bylo narozeno, jestli třeba bylo o týden dřív, tak máš ten týden zohledňovat, že je jako mladší než reálně vychází podle data narození. A ty jsi si tak nabeton jistá, že ti spočítali termín porodu správně? Třeba tvoje miminko už půl roku staré je, jen ty o tom nevíš 🙂 Rozumíš, co tím chci říct? Prostě neřeš a dej.

olalafonda
autor
5. srp 2016

Jasný, já jsem váhala, přece jen je to první dítě tak mám strach abych mu neublížila... ok tak díky 🙂