Ahoj holky, chtela bych se zeptat, zda nemate zkusenosti s mlickem od Hippu? Mame dva mesice, davame nejakych cca 170 ml, ale prijde mi, ze v posledni dobe nam to je malo. Spis, ze neni mlicko moc syte? Doporucena davka je 5 odmerek na 150 ml vody. Myslite, ze kdybych dala treba o pul odmerky vic, tak by bylo mlicko sytejsi? Nemate nekdo zkusenost, zda to je mozne?
@jess20 ale pres den tri hodiny a uz mame hlad, obcas v kocaru vydrzi treba ctyri, ake to uz musi byt. Snazim se dodrzovat rozestupy a driv, jak po trech hodinach nedavat. Kdybych davala vic, tak si nejsem jista jestli by to nebylo zase moc. Napadlo me, ze bych zkusila dat treba o pul odmerky vic, ale zase nechci, aby ho zbytecne bolelo brisko. Hipp nam docela vyhovuje i na to brisko.
a jak dlouho má vydržet chudák bez jídla? Krmit se nemá podle intervalu ale hladu.
Tak vsude se pise, ze alespon tri hodiny, aby mlicko dobre stravil. Jelikoz pres den moc nespi, tak ho nechci zase zbytecne precpavat. Jelikoz od doby co jsme na um, tak mi prijde, ze by mohl jist skoro porad.
Když vydrží 3 hodiny je to úplně normální.Dítě se nemá budit na jídlo i když spí třeba 4-5 hodin řekne si samo.My dáváme babylové mléko z DM a jsme spokojeni.Mezitím trošku čaje.
Také dávám Hipp, každé 2,5-3hod a pak spí celou noc. Přijde mi to ok.
Krmím hippem od narození a dávám vždy podle hladu, je jedno jestli je to po 2 hodinách nebo po 4, prostě když má hlad, tak dám 🙂 A malá je úplně v klidu, není tlustá a je spokojená 🙂 Nekoukejte na tabulky, řiďte se mimčem 🙂
Taky davam cajik. Kdyz usne, tak ho nebudim. Budi se na jidlo sam, kdyz teda zrovna spi. Jenze kdyz vzdycky dojime, tak ma furt jeste hlad, mohl by jist i hodinu po jidle. Pres noc vydrzi dvakrat pet hodin, tak jsem rada. A pres den to uz zvladneme, kdyz nespi. Jen jsem se chtela zeptat, zda to mate taky tak.
@lucca2211 my to taky tak meli nakonec jsrm se na tabulky vyprdla...davala sem co 2 hodky a nic se nedelo kdybych jela dle navodu tak by se chudinka ubrecela hlady chapu te ze se snazis byt pecliva ale tohle dodrzovani je fakt k nicemu davej dle toho kdy si rekne ani ml nemusis dodrzovat proste ho nech najist dosyta a za 2 h dej klidne zas... neboj nic se mu nestane...nebo to aspon zkus na tyden a pak uvidis 🙂
hlavně dodržuj poměr vody a mlíka.
@jess20 dneska jsme jedli sedm a od pul devaty zase drcel hlady, tak jsem mu ohrala o trochu min a je klid. Mam strach, aby nemel vytahanej zaludek nebo tak. Nekdy vydrzi pres den treba i ctyri hodiny, ale nekdy proste ne. Zvracet, to nezvraci, tak mu holt vzdycky dam, kdyz si rekne, jinak uz nevim, co s nim.
pomer vody a mleka jsem taky vzdy dodrzovala...jen to mnozstvi ne 🙂
Pry se to nema delat...muzete bud vydrzet a davat vice ml...nebo prejit na bebu ktera je pry hutnejsi...ja mela tyto problemy kdyz mela spurt...treba to mate take tak🙂