Ahoj holky, přemýšlím pro svého malého Adámka ❤ o mlíčku Kendamil, které svému miminku dává moje setřenice v Anglii a je s ním velmi spokojená. Nemáte s ním prosím zkušnost? Dokonce jsem našla, že se dá koupit v Čechách. Jako jediné je prý plnotučné. Děkuju moc za radu Míša
Zdravím,poslala byste mi prosím stránku kde se dá koupit?🙂
@tynkakub ahoj, koupila jsem na e-shopu healthfactory.cz ono se tam dá prokliknout myslím z těch jejich stránek kendamil.cz my jsme zatím moc spokojeni. Chystám se vyzkoušet teď i banánovou kašičku.
@maminkapetulka děkuji mockrát,zkusíme tak snad nám bude vyhovovat 😊
Ahoj, tak jsem taky precetla a vyzkousim, dle srovnani tabulky je to dosti sympaticke.. jen se mi nechce platit doprava :/
Ahoj holky, tak jsem nakonec taky zkusila a zatim panuje u Adámka spokojenost. Mlíčka mají opravdu krásný obal a dokonce když jsem ho sama chutnala tak bylo opravdu dobré bez té klasické pachutě co mají mlíčka normálně ❤
Maminky, nevíte zda se dají koupit i vzorky? Nechci hned brát celou pixlu.
Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda by jste neměla některá zájem o Kendamil 2 900g, mám doma koupená 3 balení z healthfactory a našemu malému bohužel nevyhovuje😔 Cena by byla 360,- Kč za jedno balení. Dále mám ještě jednu boruvkovou kaši, ta by byla za 50,-Kč nebo při koupi všech 3 balení za 30,-Kč.
@rendidlo24 Dobrý večer, odkud jste? Pokud tedy ještě mlíčka máte
Dobrý den, za nás mohu mlíčko jen doporučit. Začali jsme dávat až 3, Rozárka už má 14 měsíců. Dáváme ráno a večer na spaní a super🙂
Ahoj Míšo, mlíčko jsme si koupila poprvé minulý týden a naší Emičce moc chutná 🙂 Zkusila jsem jí ho dát i před spinkáním a spinkala jak andílek. Za noc se vzbudila jenom jednou 🙂 Dokonce i já jsem ho chutnala a je opravdu dobré 🙂 Za nás můžu určitě doporučit 👶 🙂