Mlíčko Kendamil, máte zkušenost?

myska1993
24. lis 2017

Ahoj holky, přemýšlím pro svého malého Adámka ❤ o mlíčku Kendamil, které svému miminku dává moje setřenice v Anglii a je s ním velmi spokojená. Nemáte s ním prosím zkušnost? Dokonce jsem našla, že se dá koupit v Čechách. Jako jediné je prý plnotučné. Děkuju moc za radu Míša

maminkapetulka
25. lis 2017

Ahoj Míšo, mlíčko jsme si koupila poprvé minulý týden a naší Emičce moc chutná 🙂 Zkusila jsem jí ho dát i před spinkáním a spinkala jak andílek. Za noc se vzbudila jenom jednou 🙂 Dokonce i já jsem ho chutnala a je opravdu dobré 🙂 Za nás můžu určitě doporučit 👶 🙂

tynkakub
8. pro 2017

Zdravím,poslala byste mi prosím stránku kde se dá koupit?🙂

maminkapetulka
10. pro 2017

@tynkakub ahoj, koupila jsem na e-shopu healthfactory.cz ono se tam dá prokliknout myslím z těch jejich stránek kendamil.cz my jsme zatím moc spokojeni. Chystám se vyzkoušet teď i banánovou kašičku.

tynkakub
10. pro 2017

@maminkapetulka děkuji mockrát,zkusíme tak snad nám bude vyhovovat 😊

hz
10. pro 2017

Ahoj, tak jsem taky precetla a vyzkousim, dle srovnani tabulky je to dosti sympaticke.. jen se mi nechce platit doprava :/

myska1993
autor
13. pro 2017

Ahoj holky, tak jsem nakonec taky zkusila a zatim panuje u Adámka spokojenost. Mlíčka mají opravdu krásný obal a dokonce když jsem ho sama chutnala tak bylo opravdu dobré bez té klasické pachutě co mají mlíčka normálně ❤

hz
14. pro 2017

@myska1993 ja v pondeli objednala 3 pixly a vcera(tj. streda) balicek dorazil. jeste tu musime dodelat Bebu, ale pak se vrhame na Kendamil. syn to ma coby doplnek ke kojeni, aby mi nevypadaly vsechny zuby 😀

barushet
20. pro 2017

Maminky, nevíte zda se dají koupit i vzorky? Nechci hned brát celou pixlu.

hz
20. pro 2017

@barushet napiste jim, obratem odpovidaji...

barushet
21. pro 2017

@hz Tak odpověděli, že vzorky nemají. Od ledna budou mít menší balení mlíčka č.1

myska1993
autor
22. pro 2017

@barushet Za nás můžeme jenom doporučit 🙂 vyzkoušeli jsme a nelitujeme ❤️

rendidlo24
25. únor 2018

Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda by jste neměla některá zájem o Kendamil 2 900g, mám doma koupená 3 balení z healthfactory a našemu malému bohužel nevyhovuje😔 Cena by byla 360,- Kč za jedno balení. Dále mám ještě jednu boruvkovou kaši, ta by byla za 50,-Kč nebo při koupi všech 3 balení za 30,-Kč.

mikonicek
8. dub 2018

@rendidlo24 Dobrý večer, odkud jste? Pokud tedy ještě mlíčka máte

hanka139
2. kvě 2018

Dobrý den, za nás mohu mlíčko jen doporučit. Začali jsme dávat až 3, Rozárka už má 14 měsíců. Dáváme ráno a večer na spaní a super🙂