Zdravím, maminky jaký je Váš názor na mlíčko Kendamil? Slyšela jsem na něj už dost kladných recenzí ale samozřejmě každé dítě je jiné a co sedne jednomu nemusí sednout druhému miminku. My budeme mít teď v úterý 24. 3. ukončený třetí měsíc a jsme na Sunaru AR protože se malé mlíčko pořád vracelo do krku a nemohla spinkat.. No ARKO je sice proti zácpě ale u nás to asi nefunguje. Proti ublinkávání ano, to se jí krásně upravilo a pořád po jídle nehýká a nepolyká ale prostě kaká 5. - 6. den a to ji u toho celý den trápí bříško. Přemýšlím právě nad tím Kendamilem ale zas mam strach abych tou změnou mlíčka něco nepokazila. Troufám si říct že relativně dobře spinká. Chodí kolem 20:00 vydrží do 02:00 pak do 05:00 a pak ještě do 08:00. Vím že to si musím rozhodnout sama ale tak aspoň Váš názor na ten Kendamil popřípadě vy byste ho měnili? Děkuji 🙂
@sonickan taky jsem z hippu přešla na kendamil,ale právě díky tomu,že mi spoustu mléka vyblinkal,jsem sáhla po sunaru ar. Jako,malý i přesto šel váhově nahoru,ale i tak,bylo na prd,aby z 90ml,když měl mít už 120,blil pomalu obloukem. Stačilo jedno balení AR a srovnalo se to,tak jsem u Sunaru zůstala
Ahoj, my jsme zkoušeli plní značek a malé nechutnala ani jedna až kendamil. Pár kamarádek mělo podobný problém a kendamil prošel. Zkus ho, je fakt výbornej, i na složení jsem slyšela chválu 🙂
Já mám zkušenosti s mlékem Hami a Bebou, která má i mléka typu Sensitive, Při ublinkávání apod. S Kendamilem zkušenost nemám, ale jsem aktivní na Instagramu a vím, že jde o mléko, které je velmi protěžované reklamou. Ale osobní zkušenost nemám. 🤷
Začali jsme používat Kendamil, až co měli dvojcata skoro 11 měsíců, předtím jsem kojila. Zkusila jsem pred kendamilem klukum ochutnat vzorky jibych znacek UM a nebylo to dobre, nechtěli to, až kendamil. Chutna to opravdu skoro stejně jako MM, neobsahuje to palmový tuk a se stoli neměli nikdy provlem, i když jsme kendamil davali už jen rano a večer. Dáváme jim i kendamil 3 v jejich 13 měsících a neměnila bych.
Ahoj mlíčko máme přes měsíc, malé moc chutná. Přešly jsme na něj z hippu, který přestala že dne na den chtít. Kendamil Teda způsobil řidiči stolici lehce na zelenalou ale to je tím, že kaka obden většinou. Jinak jsme sním spokojene.