Ahoj holky,
mám otázku. Mám 16m mimčo a poprvé ho bude přítel v noci uspávat sám. Syn je pouze kojený, ale bohužel mi nejde odsát mléko. Máte nějaký nápad, co by mu mohl dát na uspaní? Umělé mléko odmítá. Děkuji!
Nic..proste se naji a půjde s nim spát;)
Normální večeři?
Oni si nak poradi, neboj 😉 bud normalne vecere a haji, a nebo klasicke kravske mliko do uciciho hrnecku. Hlavne odejdi dostatecne brzo a zadne dramaticke louceni. Papa a honem pryc, aby prckovi nedocvaklo, ze tvuj odchod je trochu na dyl ☝🏼😀
@exbordelar Já se tak nebojím ani o malého, jak o přítele 😅 Nerad vidí, že jeho miláček pláče 🤣
@lusyv95 jj, to chapu. Taky jsem mivala strach spis o toho pecovatele nez o dite 😆
Já bych nic nedávala, důležité by bylo, aby měl tátu vedle sebe. Ještě pokud nechce řev, tak bych zkusila si lehnout třeba v obýváku na gauč a omezila/či změnila večerní rituály (pouze nechala čištění zubů), aby mělo dítě jiné vjemy a nepřišlo to spojení.
Ale uvažuji, jak bych to provedla já u svých dětí (obě uspavane u prsa ještě i mnohem mnohem později).
A ty odejdes pryc na noc nebo behem dne?
Dcera podobně stará se občas už nechá usnout i u pohádky, taky večer usíná u prsa, ale kdyby bylo třeba, vím, že by manžel uspal klepkáním po zadku nebo právě pohádkou.
Hlavně polední spaní už občas taky praktikuji i já při knížce, ať si zvyká.
@lusyv95 ať si udělají rituál ...vana ..jídlo...knížka ... 🙂 takhle si hezky zvykne ....;) a čím bude starší bude to mít lehčí chlap sám...
Kočárek je taky možnost 🙂 to si myslel chlap 😀 a někdy mi do práce poslal video kdy dítě jezdí v 11noci po vesnici a komentuje domečky a zvířátka 😀
@exbordelar Odejdu kolem 15 a vrátím se o půlnoci.
@lusyv95 klasické mléko